Kolik Vaše dítě(které bylo plně kojeno)vážilo v půl roce?
Matějovi na 4.měsíční prohlídce navážili 8510g/63cm(jeho brácha byl od 5.týdnů na UM a měl v půl roce 8100g/69cm 😅 a to byl kus chlapa)a vcelku se děsím váhy,která nás čeká za 2 měsíce. 😀
V půli roce měla dcera 7300g a 72 cm. Porodní míry byly 3100g a 50cm.
Náš malý byl pižduch🙂 ve čtyřech měsích měl 5,25 (2,71 porodní) a kamarádky o den staršího, ten měl při porodu 3 kg a vážil ve stejné době o 3 kg více! ale je pravda, že měl prso v puse skoro pořád, dudlíka nevzal a kojila ho fakt hodně čast, stačilo zabrečet a už měl prso...
Máme skoro 19 měsíců a 9200 g 😅 , také po zánětu ledvin 😔
my jsme měli 8800g/72cm 😀 v 8 měsících měl 10kilo a pak v roce myslim 11,5kg a 83cm 🙂
Natálka por. váha 4150g, 4 měs - 8kg, 6měs - 10kg, 1rok - 12kg, nyní 3roky 17kg
Hehe, tak my v pěti měsících dosáhli 8510g a 69cm...od první prohlídky u pediatra pořád jedeme tempem kilo a 3cm za měsíc, pevně doufám, že se to brzo trochu zmírní 🙂 už teď je nám malé některé oblečení pro děti do 9měsíců, autosedačka je nám tak tak a do korbičky od kočárku už se 14dní nevejdeme (teda s oblečením, ale nahatý v tomhle počasí jezdit nemůžeme 🙂) Takže ano, máme doma plně kojeného obříka 🙂
Vubec si nedelej starosti, kolik maly vazi, z MM opravdu nebudes mit otyle dite 😉 Muj mel ve 4m 7kg (pri narozeni 3.65) a taky byl jen kojeny. Pro doplneni, kojila jsem ho jen 6x denne, prospal mi celou noc tenkrat. Rekord trhl, kdyz mezi svym 2t a 4t pribral 1kg (presneji 1050g za 12dni!). Vahy za 2m se vubec nedes, jak se maly zacne pohybovat, vaha uz nebude tak stoupat (i s pokrocilejsim vekem). Maly se zacal potom tocit a plazit, v 6m mel 8,5kg, pak uz lozil a v 8m 9,5kg, ve 12m 10,6kg. Ted uz chodi, lita a hodne toho sni a presto uz je porad kolem tech 11kg a kalhoty mu skoro padaji 😀 Obleceni jsme v 4m nosili na 9m deti, ale ted uz jsme skoro v norme, ve 14 nosi 1,5-2roky, takze fakt klidek, to se upravi 🙂 Jinak co jsem tak ruzne vysledovala, tak kdyz miminka takhle pribiraji, tak jsou vetsinou prave jen ciste kojena 😉
Ahoj, tak nas Kuba ma v 6,5m 8440g a 66cm, takze zadne tintitko, porodni vahu mel 3870g a 51cm...ale znam holku, ktera ma stejne starou dceru a podrz se!!! ta jeji holka ma 11kg a 69cm 😲 😲 😲 tady uz je o cem mluvit, ale je fakt, ze ji dava uplne vsechno, celou pulku chleba ji da jist, kyselou okurku, dorty, proste vsechno a ma uz treti dite a vsechny jsou takovy...
Natálka měla porodní váhu 4410 g a 55 cm a v půlroce 8360 g a 73 cm a kojena byla do konce 4 měsíce nyní jsme na UM kolem mně je celkově hodně velkých miminek,já nestíhám měnit hlavně bodyčka a overalky 🙂
Ahoj holky tak my na pul roce mame .8,450 a 69cm- pry jsme akorat - porodni vaha 3100 a 49cm , pred nami sla holcicka -narodila se o den drive a na pul roce ma 10,80 a 74 cm -tomu rikam obrik:- pri porodu byla vetsi kolem 5kilo)))malej i ta holcicka jen kojeni)))
Na půlroce 10,35 kg a 73 cm s porodními mírami 4,07 kg a 51 cm, na třech letech má 20,5 kg a 105 cm - dle dr. má růstovou křivku v normě, takže je prostě jen po všech stránkách nadprůměrný 😉
Porodní míry 2,58 kg a 48cm, po půl roce plně kojený "řizek" 9,23kg a 71cm
porodní míry 4270g a 54 cm, ve 4 měsících 8120g a 70 cm
ničeho se neboj já si ted atedka nepomenu kolik jsme měly v pul roce ale v 10měsících máme 12kg a 80cm porodní váha 2800g a 48cm takže vše hodně brzo dohnal nebo spíš předehnal a to je stále převážně na MM a jak někdo říká jak se začne hýbat tak to bude lepší já to zatím nespozorovala a to už stoupeme a obcházíme nábytek ale já to neřeším.ale doktor říká že to bude kus chlapa že má aji hodně široký hrudník.
Karotky, naše malá při narození neměla ani tři kila a přibírala pěkným tempem, ve 4 měs. už měla přes 7 kilo. Taky jsem si říkala, docela těžká váha.. 😀 Ale od toho 5. měsíce, kdy se začala přetáčet a vůbec víc pohybovat, se to velmi zpomalilo a teď na půl roce má přesně 8 kg a už nějak rapidně nepřibírá. Vytáhla se do délky (68 cm) a roste do krásy 😉
Uvidíš, že ten pohyb dělá hodně, a když ne, tak to bude prostě kus kluka 😉
Přidávám se do "klubu" - Tobiášek měl porodní váhu 3 kg (narozen o 3 týdny dříve) a včera mu navážili 7,05 kg a to má 4,5 měsíce... 😅
ta vaha leti nahoru jen prvni mesice, nas mel porodni vahu 4,1 kg ve 4 mesicich 8 kg a ted 8,5 kg
Je plne kojeny, ale zacinam mit pocit, ze uz by si dal i neco jineho, kdyz jime tak chce taky 😀
My máme dneska 8 týdnů a už vážíme 5300g..a to je jen dobře..prodělali jsme si už zánět močových cest a nějakou virozu..a kdyby malý byl chvístek..tak se neuzdraví tak rychle jako ted...