Ahojky, vím že už se to tu řešilo, nějaké rady proběhly.. Ale malý má škytavku po většině nakojení a to i když si odkrkne a neublinkne. Mám to řešit u doktorky nebo je to v pořádku? Vidím na něj, jak ho to trápí, bodejť by ne, když to s ním tak škube :( :D
U dcery to same, take jsem nechavala zapit, pripadne jsem nenechalava odrihnout pres rameno ale v poloze tzv tygrik
Dcera mela skytavku prvni dva mesice nekolikrat denne, vetsinou hned po kojeni (to pry zpusobuje roztazeni zaludku po nakojeni, brisni dutina je jeste pomerne mala a zaludek pak tlaci ted uz nevim na co presne), prso si pak hned vzit nechtela, tak holt chvili skytala nez to samo preslo (vetsinou do 5 minut, pripadne pak uz souhlasila s malym napitim ktere pomohlo 🙂 )
Já mám právě první miminko a tak jsem samozřejmě začala plašit 😀 Moc děkuji za uklidnění a rady. Jste tu moc hodné 😉
My máme doma škytavku běžně. Skoro ob kojení. Já vždy chvilinku počkám,až si odpočine po kojení a pak ji dam opět prso. Škytavku jedině zapít 🙂 u nás to aspoň funguje 🙂