Ahoj holky, je tu někdo, kdo má malého prosincového Kozoroha? Zajímalo by mě, jaká povaha jsou vaši prcci? Jestli jsou kontaktní mazlíci nebo ani ne a mají raději svůj prostor? Jestli se hodně “staví na zadní” a jsou tvrdohlaví a často vzteklí? Děkuji 🙂
@somalicats my máme býka, váhu a kozoroha. Kozoroh se moc nevzteka, za to váha je vztekla až až. A býk, ta ma zase svoji hlavu. 😅
Máme doma lednového kozoroha. Je to mazel, který má rád svůj prostor a klid. Je tvrdohlavý teda dost a vztekat se začal až teď, před sedmým rokem. Hodně si rozumí se staršími a na svůj věk mi přijde hodně vážný. Byla bych ráda, kdyby se sem tam více odvázal. Jako jeho malá sestřička. To je Lev a je to teda pěkná střela 😁
Máme kozoroha z kraje ledna, teď mu bude 6 a je velmi kontaktní🙂 umí si říct, kdy chce být sám, má k tomu speciální aktivitu, až skoro rituál. Mezi dětmi potřebuje mít jedno dítě k sobě, velký kolektiv nevyhledava. Je celkově klidný, vzteka se málo. A je hodně empaticky, stále mě překvapuje jak moc.🙂
Na vsechno má svuj názor, ze se neco nejak dela neni argument aby to tak delala taky a kdyz se sekne, nehne s ni nic. Je přemýšlivá, kreativní a šikovná.
@janastranska mám skoro 9 lete kozorohy syny dvojčata. Když chtějí, přijdou se pomazlit. Jinak jsou ale hodně upovídaní, jeden je bavic, má na vše odpověď, druhý je spíše uzavřenější. Ale co jsou oba strašní nervaci, vzteklouni a mají rádi své věci a nesnáší když jim někdo sahá na jejich věci. Ve škole jsou učitelé i spolužáci naučení, že když jim něco dávají, musí to být stejně jinak je to hrůza. Učitelka si to tak vypozorovala. Porovnávají se mezi sebou, stále soupeři a dokážou se spolu porvat do krve. Co jsou ale dobří kamarádi pro druhé a jim by neublížili. Jsou jedineční, originál a hlavně, moc hezci 😝🤣 Jako sourozenci jejich mladší sestřičky jsou úžasní opatrovatele, ochránci plní lásky a obětavosti
Mám lednového 9 ti leteho kozoroha je hodně mazlivý je velký mamanek. V kolektivu hodně oblíbený. Takže máme často barák plný děti. Ale je taky hodně urážlivy a vztekly.
Jeeeeee, tolik odpovědí jsem ani nečekala ☺️ Moc vám všem děkuji za krásné zprávy 🙏🏼 Ale jak koukám, je to teda hodně rozmanité 😅 Tak jsem tedy zvědavá do čeho vyroste ten náš kozorůžek a jestli se v některé z odpovědí nakonec najdeme 🤗
@janastranska já už mám 20letou kozorožku a od mala samostatná kreativní moc mazel není. Ale jak se kousne nikdo s ní nehne a neustale má tendenci diskutovat😂ale jak je něco třeba není problém a hned to udělá nebo zařídí. A je prosincová dva dny před vánocema😁
@janastranska taky záleží rodiče toho malého kozoroha 😉 já jsem ryba a jejich otec býk. Vidím v klucích strašně moc že mě i z otce.(ex) No a jak to bývá, z maminky je vždy jen to dobré 🙈🤣🤣🤣🤣 Jinak dcera je vodnarka a já ryba a taťka štír. Bude to zajímavé v budoucnu 🙈🤣
@sorboni30 Já jsem Blíženec a taťka Střelec, ale velmi klidný až flegmatický střelec, tak se obávám, že ty nervíky a vzteklinky bude mít malej spíš po mně 🙈 Bohužel.. kéž by byl salámista po tatínkovi 😅
@janastranska Mojí malé kozorožce je čerstvě 10. Je to mazlík, ale má svoji hlavu. Ale ta tvrdohlavost není tak hrozná, jako u třetí dcery, která je beran, a vzteklost nebyla tak hrozná, jako u páté dcery, která je býk 😀
Aneb mám doma tři rohaté a kozoroh je v tomhle směru úplně v pohodě 😀