Ahoj holky 🙂 poradte co mám dělat ... malej uz týden v noci pláče a mě to nevzbudí. :(
no, my máme od narození malou samotnou v pokojíčku a z tohohle důvodu já používám doma chůvičky...mám tu rodičovskou jednotku na nočním stolku vedle postele (a hlasitost je jak potřebuju) a vzbudí mě vždy..
Fakt? Me vzbudí kazdy vetsi zafuneni, otočení, deska spí jak dudci a já jsem věcné vzhůru.
Mě taky děti nevzbudí. To mě musí vzbudit manžel když se něco děje. Strašně tvrdě spím.
Jsem už zoufalá... postýlku mám hned vedle postele a stejně ho neslyším.
A proč pláče? Jestli hladem, tak nám radili v porodce nastavovat si budík na dobu co víme, že bude zhruba chtít jíst. A pak říkali těm co měli léky na tlak, že u nich to bývá těžší, že je miminko moc dobře nevzbudí.
To si nedovedu představit. Já se budím na každý jeho pohyb už 2 roky. Někdy se budím dokonce pár vteřin než se probudí syn úplně. Prostě máš asi hodně tvrdé spaní. A manžela to budí ?
nevím kolik je malému, ale jestli jsi něják čerstvě po porodu je docela možné, že jsi prostě vyčerpaná a tělo prostě nereaguje. Zkusila bych možná ten budík pokud se budí něják pravidelně tak se zkusit trefit do těch časů, zkusit přes den odpočívat, případně se prospat s ním a třeba se to časem srovná🙂
Já se ted budím při každém otočení dětí (a proto jsem už 5 let nevyspaná), ale kamarádka taky spí tak tvrdě, že ji děti nevzbudí. Budí se její manžel a ten ji vzbudí a nebo se jde o miminko postarat sám 🙂
Co nato říká tvůj partner?
Hlavně si nenecha nakecat, že správná matka se vzbudí vždy, o tom to rozhodně není. A takový spánek ti já můžu jen závidět 😀
Malému jsou dva měsíce... předtím mě normálně vzbudil ale od neděle prostě nic.. i když jsi jdu odpoledne lehnout a malej se vzbudí po deseti minutách co usnu tak já spím dál.
Přítel chodí do práce v šest odpolene a vrací se okolo třetí ráno tak malej většinou pláče a semnou to ani nehne :( do té doby než mne přítel vzbudí nebo se postará sám :/ už me to štve nevím co stim
Uvidíme dnes v noci
@terez16 kojíš? To vychází akorát na změnu cca+- po šestinedělí. To budou hormony, u každýho to udělá něco jiného. Já se budím k 2,5 leté dceři pomalu při každém otočení a jak už někdo psal i o vteřinku dříve než ona.
Co zkusit dát postýlku o chlup dál (aby to nevazbilo) a nainstalovat chůvičku, dát si rodičovskou jednotku k hlavě na noční stolek a zvýšit hlasitost na max? Máme děti ve vedlejší místnosti (ale nejsou tam dveře, jsou od nás pár metrů) a když byla mladší malá, tak jsem to tak dělala, protože byla dál a občas jsem neslyšela... Návrhy s budíkem +- kolem toho jak se budí taky nejsou špatný...