Maminky,
mam 3,5 mesicu starou holcicku a chtela bych ji venku zacit nosit v nositku. Nejsem si ale jista, jak ji obleknout, aby nenastydla, je jeste mala a drobna. Myslela jsem na body kr. rukav, body dl. rukav, teplacky, dvoje teple ponozky, cepicka a zimni kombineza. A venku ji budu mit v nositku pod zimnim kabatem. Mam velky volny ackovy strih, takze se mi tam vejde. Myslite, ze takto ok? Specialni nosici bundu ci obleceni na mimi nemam. Rada bych si vystacila s tim, co mam.
Dekuji za rady,
Petra
Bude ji vedro. Mám 3m holčičku a nosím v body s dlouhým, punčocháče, fleecovym overalu a čapce a je teplá skoro až moc.
Maximálně bych přidala nějaký fusky nebo bačkůrky, nohy nejsou na tvým těle, tak na ně teoreticky být trochu zima může.
@cekypetra venku v zime jsem nosila pod bundou nebo flizkou, proste pod mym svrchnim oblečením a mimino do body a overalu, pripadne ještě ponozky a teplacky nebo dupacky kdyby trosku kozkaly nožičky. Na tom byl satek a moje bunda. Hrejete se navzajem svym telesnym teplem, bohate to staci takto. Pokud jsem potrebivala mimi vyndat z šátku, měla jsem po v kocaru ještě třeba chlupaty overal a fusak.
Maminky, dekuji moc. Dnes vyzkousime. Jste zlate!
@cekypetra
myslim,ze v kombineze ji bude asi vedro vzhledem k tomu,ze bude prilepena na tve telo a pod kabatem.spis nez teplacky bych ji dala strample.