Malé mimi v zimě do nosítka. Jak ho obléknout?

cekypetra
1. pro 2019

Maminky,

mam 3,5 mesicu starou holcicku a chtela bych ji venku zacit nosit v nositku. Nejsem si ale jista, jak ji obleknout, aby nenastydla, je jeste mala a drobna. Myslela jsem na body kr. rukav, body dl. rukav, teplacky, dvoje teple ponozky, cepicka a zimni kombineza. A venku ji budu mit v nositku pod zimnim kabatem. Mam velky volny ackovy strih, takze se mi tam vejde. Myslite, ze takto ok? Specialni nosici bundu ci obleceni na mimi nemam. Rada bych si vystacila s tim, co mam.

Dekuji za rady,
Petra

zelenaesmolda
1. pro 2019

@cekypetra
myslim,ze v kombineze ji bude asi vedro vzhledem k tomu,ze bude prilepena na tve telo a pod kabatem.spis nez teplacky bych ji dala strample.

barumat
1. pro 2019

Bude ji vedro. Mám 3m holčičku a nosím v body s dlouhým, punčocháče, fleecovym overalu a čapce a je teplá skoro až moc.

barumat
1. pro 2019

Maximálně bych přidala nějaký fusky nebo bačkůrky, nohy nejsou na tvým těle, tak na ně teoreticky být trochu zima může.

arwen666
1. pro 2019

@cekypetra já malému dávám dlouhé terno body, strampliky mikinu tepláky a capacky čepici a nakrcnik

hezz17
1. pro 2019

@cekypetra to je mooooc

konidana
1. pro 2019

@cekypetra venku v zime jsem nosila pod bundou nebo flizkou, proste pod mym svrchnim oblečením a mimino do body a overalu, pripadne ještě ponozky a teplacky nebo dupacky kdyby trosku kozkaly nožičky. Na tom byl satek a moje bunda. Hrejete se navzajem svym telesnym teplem, bohate to staci takto. Pokud jsem potrebivala mimi vyndat z šátku, měla jsem po v kocaru ještě třeba chlupaty overal a fusak.

lipli
2. pro 2019

@cekypetra pokud bude pod bundu tak stačí body, tepláky, dvoje ponožky a čepička. Rozhodně bez kombinézy, jinak se upeče. Maximálně lehkou mikinu.

cekypetra
autor
3. pro 2019

Maminky, dekuji moc. Dnes vyzkousime. Jste zlate!