Dobrý den,prosím o pomoc máme dneska týden a malá má po jídle pořád škytavku!!!newíte něco,čím jí pomoct??moc dě
kuji za rady
Škytavka je docela normální - spousta maminek zažila, že jim miminko pravidelně škytalo už v bříšku... je to prý nějak ze začátku, že si musí snad navyknout na dýchání plícemi, čo co, později to ustoupí...
Taky škytáme, neřeším to. Škytala v těhotenství, na porodním sále i hodinu po porodu...
Ten náš taky škytal pořád, pak to celkem ustoupilo. Jak psala @martinatrnkova hlavně nechat pořádně odříhnout... Docela na to taky zabírá nechat cucnout ještě trochu mlíka. Většinou se pár loky ta škytavka přepila 😉
Jak píše tess85 dceři pomáhalo ještě se znovu napít mléka a odříhnout (i několikrát během krmení). Ale i tak škytá pořád dost často. A škytala už v bříšku. Nakonec manžel taky pořád škytá, tak to má asi po něm. 🙂 a dcera měla reflux, tak myslím, že to bylo trochu i tím.
Taky mě malý pořád škytá-je mu dnes 14 dní...Škytal hodně často v bříšku a ted taky-asi hlavně když se přepije a uplně to s chudáčkem háže...Ale chvilku ho nechám a pak mu dám znova pít a skoro vždy to ustoupí...A že je to jedlík 😀
Mi jsme v tydnu dostali škitavku maly má 4,5 měsíce ,už jsem byla zoufalá a babička začla panikařit,že se uškitá .Tak jsem volala do nemocnice,že dítě nepřetržitě škitá 3.hodiny a nejdeto ničím zastavyt.Tak nám řekli,že ho nemáme krmit nic mu dávat na pití a nechat ho at usne a škitavka ve spaní přejde.Opravdu po pěti hodinách škitání se mi ho podařilo uspat a škitavka do půl hodiny přešla.
máme to pravidelně skoro po každém jídle a měli jsme to už i v bříšku 🙂
@bockovamirka škytavka je u dětí normální. A jak bude mimčo starší a někdo z vás ho rozesměje, tak zaručeně z toho bude mít taky škytavku 😀 .
Já měla pro holky udělaný přes den trochu čaje a dala jsem jim vždycky cucnout. Moc to nepomohlo, bylo to spíše pro můj dobrý pocit 😀 .
My taky skoro po kazdem kojeni skytame,bud to to prejde samo,nebo ted v tech vedrech jsem dala lzyckou trosicku prevarene koj.vody a taky to pomohlo 😉
škytavka je poměrně normální. Jediný co můžeš udělat je nechat pořádně odbrknout