Ahoj, jsme sice na pocatku tehotenstvi, ale za 2 roky bych mela letet za kamaradem do Australie a nejak zacinam mit potrebu to promyslet 🙂 Preci jen cesta je dlouha, neletel jste s mrnousem nekdo takovouhle dalku? Pripadne proste zustane u babicky, ale rada bych ho vzala sebou, jen zase je to fakt streka. Dik za jakekoliv informace.
ahoj. tohle je individualni. my leteli do texasu, kdyz bylo synovi 6 mesicu. zvladl to lepe nez sme cekali. leteli sme praha-atlanta, atlanta-houston a z houstonu 3 h autem do san antonia. nutno podotknout,ze sme jeste meli 6h v atlante. syn za celych 23h spal asi 5,5,h (vazne 😕 a houstonu se na nej vrhla banda pribuznych,ktery v zivote nevidel a zvladnul to uplne na jednicku. na podzim to planujeme znova,ale to synovi budou temer 3,tak jsem zvedava 😖
ja osobne bych nedokazala nechat dite v cechach a letet do australie. 😒
@eleonorka ahoj, no nevím jak si to myslela s tou délkou letu 😒 , ale do austrálie se letí kolem 24 hod a více 😉 a do new yorku 8- 13 podle toho přes co letíš, takže se to asi nedá vůbec srovnávat 😕 , a k tomu létání, mám teď syna a manžela v new yorku a já ze synem 2 r. jsem doma a manže řekl že je to v tom letadle fakt hustý, tak jsem i ráda že jsme neletěli i nima 😀
My jsme letěli do New Yorku a letěla tam s námi maminka se 3 dětmi sama. Nejmladšímu byly 3 měsíce a let zvládlo lépe, než leckterý dospělák. Letušky se jim také více věnovaly. Letěla s námi pak i zpátky a opět neměla žádný problém. Mimčo dokonce ani nerušilo ostatní cestující tak, jak to často bývá...
My leteli do USA, kdyz bylo male 6 mesicu. Vsechno vyslo uplne v pohode, ale pro me to byly docela nervy, aby to vsechno klaplo. Letos poletime zase - to ji bude skoro rok a pul. A myslim, ze to ale bude o neco horsi - protoze si bude vic uvedomovat okoli a bude jak pytel blech. Loni bud spala nebo koukala kolem sebe.
@cacenka_d přesně takhle jsem si to taky před 2 lety plánovala 🙂 Pořád jsem se nemohla rozhodnout, jestli dceru vzít nebo ne. Letos v lednu jsem letěla do Sydney za kámoškou nakonec sama. A jsem ráda, ničeho nelituji. Let je opravdu velmi dlouhý a únavný. S prckem by to byl absolutní horor. Hlavně s tím naším - potřebuje změnu, zábavu, po 15 minutách na stejném místě se začíná nudit. Takže zůstala u babičky a byla spokojená. Já si užila nezapomenutelnou nádhernou dovolenou, s prckem bych toho ani tolik nestihla navštívit. Pár dětí s námi letělo, docela to zvládaly, žádné neřvalo celej let, ale i tak to musí být pro rodiče pěknej záhul, většinou s dítětem letěli dva a střídali se v zabavování.
Jinak do Austrálie chci určitě ještě někdy letět i s dcerkou, ale až bude starší, aby si to taky pořádně užila, teď by z toho stejně nic moc neměla a já bych si určitě tak krásně neodpočinula 😀
Ahoj, no já 22.7 poletím ještě dál než ty... Letím s mojí 8-mi měsíční dcerkou do New Yorku. A malé děti prý dlouhé cesty zvládají lépe než někteří dospělí. Myslím si, že to tvé miminko hravě zvládne 🙂
Až absolvujeme cestu určitě ti napíši abysi věděla jak to mé dítko zvládlo... Ale každé dítě je jiné, některým to vůbec nemusí vadit jiným naopak...