Lepidlo na ponožky. Doporučíte?

mamora
22. bře 2023

Sháním vteřinové lepidlo, kterým můžu synovi přilepit ponožky na nohy, aby je pořád neztrácel. Je mu devět měsíců, tak aby bylo vhodné pro děti. Můžete nějaké doporučit?
☺️😋🤪

gruyerre
22. bře 2023

@mamora lepidlo jsme nezkoušeli, ale vyřešili jsme to punčocháčema 😀

goovana
22. bře 2023

@mamora a jinak jsi v pořádku??

exbordelar
22. bře 2023

@goovana to byl vtip 😉

exbordelar
22. bře 2023

Existujou takove drzaky na ponozky ☝🏼 ale nemam odzkouseno. Nasemu kojenci podedene ponozky drzi 😄

lv
22. bře 2023

Sock ons

mamora
autor
22. bře 2023

@gruyerre
Když on si ponožky sundává naschvál, takže i punčocháče si vytahuje a musím mu je rovnat ☺️

emillyhk
22. bře 2023

@mamora Jako správná krkavčí matka jsem dítě nechávala bez ponožek, dokud měl nohy teplé 😂

mamora
autor
22. bře 2023

@goovana
Já ano, ale tvůj smysl pro humor asi není úplně v pořádku. Myslela jsem, že díky smajlíkům opravdu nikoho nenapadne, že je to myslím vážně

mamora
autor
22. bře 2023

@cilkat
Tohle jsem zdědila ve velikosti na novozence, jen jsem nevěděla že se dělají i větší. Drží, i když si malý tahá za ponožky?

merope
22. bře 2023

@mamora To by ses nesměla ptát ve čtvrt na deset večer. Taky jsem uvažovala, čím to přilepit 😀

goovana
23. bře 2023

@mamora no ono když si si přečteš pár diskusi kde je očividně vidět že je to nějaký troll..neměla jsem na výběr....

dasipe
23. bře 2023

Zkusila bych chemoprenem 🤔

kiluau
23. bře 2023

@mamora taky mě to zajímá 😅🤔🤷🏻‍♀️

michaela666
23. bře 2023

Já to prostě vzdala. Pořád si sundavá ponožky, papuče, punčocháče, nohy ledové. Už neřeším. Zato lítá doma v jakékoliv čepici, kterou najde. Z ponožek dělá rukavice a završí to županem...Asi už si tvoří styl oblékání. 🤷😃

suzanna123
23. bře 2023

@mamora to mi připomnělo, jak jsem tu kdysi napsala vtipný příspěvek, že mám dilema, jestli dát miminu dát rohypnol přímo nebo si ho mám vzít sama a pod tím se mi strhl takový shitstorm, že jsem to fofrem smazala a dva dny se klepala, kdy nás navštíví sociálka. Od té doby si tady podobné vtípky odpouštím 🤐

mdch91
23. bře 2023

Je jaro a pak leto... No stress ;)

cilkat
24. bře 2023

@mamora Starší si s tím ponožky nikdy nesundal, ale on je hodně "hadrova panenka " a ty prstíky má docela slabý dodnes. S mladším si tenhle boj nepamatuju, asi bylo zrovna léto.

mamora
autor
25. bře 2023

@suzanna123 Taky si to pro příště rozmyslím 😁

mamora
autor
25. bře 2023

@mdch91 Otužovat je už od malička 😉

exbordelar
25. bře 2023

@suzanna123 taky byly me vtipky parkrat nepochopeny 😆 😆 a co, decka ti nespaly, jo? 😅 Bud v klidu, ja jsem jednu dobu byla tak vyrizena, ze jsem byla presvedcena, ze kdybych mela doma opium, asi bych par kapek fakt dala 😅 hrozne zoufalstvi ta spankova deprivace.