Sháním vteřinové lepidlo, kterým můžu synovi přilepit ponožky na nohy, aby je pořád neztrácel. Je mu devět měsíců, tak aby bylo vhodné pro děti. Můžete nějaké doporučit?
☺️😋🤪
@goovana to byl vtip 😉
Existujou takove drzaky na ponozky ☝🏼 ale nemam odzkouseno. Nasemu kojenci podedene ponozky drzi 😄
Sock ons
Zkusila bych chemoprenem 🤔
Já to prostě vzdala. Pořád si sundavá ponožky, papuče, punčocháče, nohy ledové. Už neřeším. Zato lítá doma v jakékoliv čepici, kterou najde. Z ponožek dělá rukavice a završí to županem...Asi už si tvoří styl oblékání. 🤷😃
@mamora to mi připomnělo, jak jsem tu kdysi napsala vtipný příspěvek, že mám dilema, jestli dát miminu dát rohypnol přímo nebo si ho mám vzít sama a pod tím se mi strhl takový shitstorm, že jsem to fofrem smazala a dva dny se klepala, kdy nás navštíví sociálka. Od té doby si tady podobné vtípky odpouštím 🤐
Je jaro a pak leto... No stress ;)
@suzanna123 Taky si to pro příště rozmyslím 😁
@suzanna123 taky byly me vtipky parkrat nepochopeny 😆 😆 a co, decka ti nespaly, jo? 😅 Bud v klidu, ja jsem jednu dobu byla tak vyrizena, ze jsem byla presvedcena, ze kdybych mela doma opium, asi bych par kapek fakt dala 😅 hrozne zoufalstvi ta spankova deprivace.
@mamora lepidlo jsme nezkoušeli, ale vyřešili jsme to punčocháčema 😀