Látkové plenky a nadzvednutý zadeček

water_naiad
22. říj 2016

Ahoj, docela by mě zajímalo, jak řešíte to, když dáte miminku látkové plenečky a mu se tím nadzvedne zadeček... mám obavy, jestli to není trošku kontraproduktivní na páteř. Popřípadě, existuje nějak fígl?

díky 🙂

olga_
22. říj 2016

@water_naiad Já toto řešila radikálně při "pobytu" na břiše. A vyřešila jsem to tím, že jsem plenku nedávala žádnou. Na zádech - záleží, jak moc je naducaná. Snažila jsem se dávat tak, aby se toho na zádech sešlo co nejméně a častěji jsem přebalovala.

michaela42
22. říj 2016

Ahoj, taky mě to štvalo, proto jsem látkovala až od 4.měsíce, to už měl 9kg a plenky na něm nebyli tak objemné. Jinak jsou super PUK pleny Made by Veru, jsou savé, ale super štíhlounké a měkounké. Jinak při přebalování taky nechávám malého třeba deset min. bez pleny na bříšku.

water_naiad
autor
22. říj 2016

díky, podívám se na ty PUK pleny...

astyna
22. říj 2016

ahoj, měla bys toho dávat co nejméně - já látkuju od 6.týdne malého a dostával plenky od Bambooliku, hodně jsem to utahovala (na poslední patentek), aby páteř byla co nejméně nadzvedlá. Nyní je mu asi rok a záda má výstavní 🙂 i kyčle :D

renatakrc
22. říj 2016

Musite je poskladat jakoby postupne-jednu vrstvu vysoko, druhou kousek niz atd podle toho jak skladate🙂