Hezký den,prosim doporucte mi nejakou super lahvicku na krmeni měsíční holčičky,máme dvě,z toho jedna,která má připomínat kojení,stála asi 200kc,ale všechny hrozně moc tečou,malá se zakuckava,no krmeni dravé zvěře😊. Klidně i s odkazem na objednání. Moc děkuji 😊
My měli Avent.
@atomix super,psala jsem zprávu,vezmu😊
buď lahvičky mam s pítkem číslem 1 a nebo také máme antikolikovou difrax ale ta se dá sehnat asi jenom přes internet ... tu jsme používali od 1 měsíce naší dcerky ... až později jsme přešli na mam kde používáme už savičku číslo 2 a malé je teď 10 měsíců ale ona je malinká takže savičky používáme malé do teď a i dudlíky má menší než je věkově dáno ...
MAM antikolik se savičkou č. 1. Jak malý roste, tak jen kupuju savičky s větším průtokem.
@sarrita také to tak máme .. sice malá používá zatím savičku č. 2 mám i č. 3 ale bojím se že to bude na ní hodně ... budu to muset zkusit .. příjde mi že č.2 jí nestačí už
jinak jak jsem psala i lahvičku difrax tak když nechci objednávat přes internet použiju savičku MAM která tam pasuje ... akorát problém je v tom že třeba u nás v Tescu mam savičku č.2 ani č.1 neprodávají ☹ takže stejně musím přes internet nebo hledat jinde ... možná je to jenom u nás ... nebo můžete mi poradit kde savičky nakupujete k lahvičkám MAM? marně hledám vždycky .. ale objednávám hodně z feeda tak tam savičky MAM naštěstí mají
Máme od MAM a nemá chybu.
@bartakova_veronika Savičky MAM jsem kupovala vždycky v lékárně 😉 Ale je pravda, že ne každá je vede.
Za me spis avent... mam jsme taky meli ale desne to teklo, kazdou chvili jsme ji blbe utahla, to se me z aventu nestalo nikdy... ale zalezi co mimcu vyhovuje, je treba to vyzkouset
za mně jedině Calma Medela - měl ji syn na dokrm při kojení a nedám na ni dopustit
Mam avent a spokojenost
měla jsem avent - syn dostal dokonce i párkát v 6-nedělí a s kojením problém nebyl.
A byla jsem spokojená - pak jsem dokupovala savičky snad až do 18m a pořád ta samá lahvička. teď jsou už v horším stavu, ale mám v plánu zase koupit jedině avent
@stefanovamarket MAM a nejlépe skleněnou 🙂
Avent od narození
@sarrita u nas je lekarna dr max a ta je nema ☹
Lahvicky Mam