Který zoubek vyrostl vašim mimískům jako první? Mě se zdá, že malýmu se klube špičák nahoře, ale všude čtu, že jako první vyrostou dolní řezáky... 😨
dvojka vlevo dole 😉
jednička vpravo dole u obou dětí
Jednička vlevo dole.
jednička vlevo dole
u nas to byla minuly tyden jednicka v pravo a dole 🙂 Ale kamardky syn mel nejdrive oba horni spicaky a upirek mu rikame dodnes, ikdyz uz ma 6 let 😀
jednička vlevo dole
dolni jednicky takrka obe soucasne (tedy jedna byla videt driv, ale ja vazne nevim jestli leva nebo prava 😉 )
ty dole jednicky byla jako prvni jen nevim jestli bly prvni ten v pravo nebo ten v levo:D to uz si opravdu nevzpomenu:D
u nas jako prvni vylezli dva zoubky dole a nasledovali je upiri zoubky nahore 🙂
muzou ale jako prvni prijit i ty nahore, stava se 🙂
me se taky zdalo ze budou snad prvni spicaky.. pac tam to bylo nejvic natekle si rikam ze bude malej upir.. ale nakonec prvni zoubky byli dole..
U nás byly první dvě jedničky dole pár dní po sobě a teď jako třetí mu vlezla vrchní jednička...
horní dvojka 😉 ted už má malá venku všechny stoličky,špičáky se klubou,ale spodní pravá dvojka nikde 😝
horni dvojka nasledovana druhou horni dvojkou 😀
Jednicka vpravo dole. Jednicka vlevo vylezla asi za 3 dny nato.
Jednička vpravo dole, potom levá, hodní jedničky a dnes zacinkala pravá horní dvojka 🙂
Jedničky dole, u obou, u kluka následeovaly jedničky nahoře, holka pokračuje dvojkama dole 😀DD, dál nic, nahoře asi bude bezzubá 😀DD
u nas v pravo dole a už se klube i ten druhy 🙂
jednou vpravo dole, podruhé vlevo dole 😀
já jsem včera našla pravou jedničku dole
ale může mít mimsek i první zoubek nahoře-taky už jsem to četla 🙂