zajímalo by mě vybavení pokojíčku - nejlépe tedy pro holčičku. Zajímá mě zda vaše dítě má např. sedací vak, zvýšenou postel, toaletní stoleček, kuchyňku, nějakou schovku - domeček, skluzavku, nebo i něco uplně jiného v pokojíčku, na čem se válí, s čím si hraje opravdu každý den. Co se vyplatilo koupit jako zařízení pokojíku? Jde o větší kusy, nikoliv že si dítě hraje treba s legem. Napište mi prosím i jak je staré vaše dítě a treba od jakého věku, do jakého věku ho daná věc zajímala..... děkuji!
já si myslím, že dost záleží na vašem prostoru. třeba ta zvýšená postel je super. buď pod ní může být úložný prostor, který nezavazí jinde a nebo pod ní může mít "domeček, schovku" a nemusí zase jiný stát a zavazet jinde 😉 ono každé dítko asi bude bavit něco jiného. ale u nás teda skluzavka je jasnačka kamkoliv přijdeme, takže ježíšek ji přinese i sem. stejně jako u janulkav, tu velikou, co v létě bude venku. menší stoleček s židličkama pro panenky na odpolední čaj, na kreslení a tak, to je jasná klasika. sedací vak teda dlouhodobě u nás taky nula. pro naše děti je důležité hodně volného prostoru na blbnutí nebo rozdělání her, puzzlí, vláčků apod. a taky ty schovávačky a domečky a pohybově skluzavky a žebříky, prolízačky z čehokoliv 😀
@blahova_andrea také moc diky
Ahoj tak naše malá má teď 28 měsíců a nejvíce se nám osvědčilo s těch větších věcí ( ale upozorňuji že máme dost místa ) skluzavka smoby ale taková ta velká ( přes léto jsme ji měli venku ) , stany propojené prolézajícím tunelem , a houpačku takovou tu plyšovou od nattou , kuchyňku s příslušenství a stoleček se židlí na malování a pod aktivity. Jinak má takový ten sedací vak na válení ale bez většího úspěchu . Pak tam má samozřejmě postel , šatní skříň , komodu na prádlo ( zatím hlavně plyšáky - v šuplatech mají postýlku 🙂 )