Ahoj chci se zeptat jestli někdo nevíte co to může být. Proč to dělá. Mám 6 týdeního chlapečka bohužel od porodnice je na UM, tam mu dávali beba tak jsme v tom pokračovali i doma. Ale měl zelenou stolici a hodně těžko se vyprazdňoval jen 1 denně. Přešli jsme na Nutrilon s probiotiky. Ze začátku se mi zdál veselejší, vyprazdňování v pořádku žluté a několikrát denně. Ale po jídle sebou začne hodně házet kope nožkami háže ručkama a tak jakoby vrčí. Už si nevzpomínám jestli to dělal i u Starého mlika. Nevíte jestli to je tím mlíkem jestli máme zase změnit? Nebo ho proste jen tráví?
Neni dobre casto menit mlicko, streva si na nej minimalne 2 tydny zvykaji
Kendamil za nás dělal přesně toto. Byl strašně nespokojený. Vystřídali jsme několik mlék. Na Gastru nám bylo řečeno, že je jedno častěji měnit mléka, základ je vždy stejný , když to není třeba kozí. Zkusila bych, co platilo v tomto případě u nás a to jsem měla první 1.5 měsíce strašne urvané a nespokojené miminko. Změnit velikost savičky , změnit množství mléka (syn se hodně vztekal protože chtěl ještě) no a nakonec jsem měla spokojené miminko až po nasazení HiPP Bio combiotik.
@nela1234 Lepsi mleko mi prijde Kendamil, syn po nem byl uplne v pohode, Nutrilon mu vadil.