Křivě nastřelené náušnice. Co myslíte, řešit nebo ne?

anema
20. srp 2021

Ahoj maminky, 🙂
Před dvěma dny jsem byla s dcerou na nastřelení náušnic. Pořád na ouška koukám, a zdá se mi, že má jednu náušničku o kousek dál, než tu druhou. Co myslíte? Partner říká ať to neřeším, že se jí ouška ještě srovnají a prostou. A že to není tak vidět. Tak teď nevím. Nikdo zatím nic neříkal že by je měla špatně. Možná to jenom já moc řeším. . prosím o názor 🙂

hojda
20. srp 2021

Neřešila bych to, uši nejsou stejné a ten rozdíl není nijak hodně bijící do očí. Jinak opravy často dělá https://www.nastrelovani-nausnic.cz/spatne-kriv...

anema
autor
20. srp 2021

@hojda je pravda že má jedno ucho o centimetr delší než to druhé 😏 a druhé ucho má zas o půl centimetru širší 😅
Možná se jí srovnají a nebude to vidět

vall85
20. srp 2021

Ani já bych to neřešila. Krásné naušničky. 👍 😍

anema
autor
20. srp 2021

@vall85 moc děkuji za názor 😍

hojda
20. srp 2021

@anema Ale to je naprosto běžné, uši nejsou stejné, ale větnou to nikdo fakt nezkoumá.

luciina
20. srp 2021

@anema nevidím rozdíl. Určitě si toho nikdo nevšimne (dle mě není čeho), spíš si vsimnou krásných náušnic.😉 Dceři jsem dala stejné, ale v růžové.

sigyn
20. srp 2021

To se ztratí. A k výběru barvy by řekla naše pediatrička ,,Konečně někdo, kdo nedává jen růžovou." 😉👍

lovemusicsun
20. srp 2021

To se srovná. Mě se taky zdálo, že to má dcerka křivě. Měla každé ucho trochu jiné. Dnes má 3,5 roku a je to v pohodě. Jsem ráda, že jsem to nechala být.

maki90
20. srp 2021

@anema má to hezky. Žádné dvě uši nejsou stejné, tak to taky nemůže být úplně dokonale přesně stejné. Hezké nausnicky, moje holky mají podobné,taky modré 🙂

pommpomm1
21. srp 2021

@anema Taky jsem v sobě po nastřelení náušnic měsíc řešila že je má malá nakřivo, ted jsem dala ty co dostala k narození od tatínka a úplně v pohodě. Je to v hlavě, už jsem se s tím naučila žít a než zažít zase nastřelování 🤦🏻‍♀️