Ahojky,
mému synovi jsou teď skoro 3 měsíce a už asi 2-3 týdny má období, kdy se budí mezi 5-6 hodinou ráno a neutišitelně pláče. Mám pocit že u toho dokonce spí, protože to vždy začíná jen chvilkovými výkřiky, pak je zase klid a pak zase jeden výkřik, zase klid a po chvíli už je to stabilní nářek, ale pořád má zavřené oči. Zkoušela jsem jestli to není hlad - děje se to i když třeba půl hodiny před tím jedl. Zkoušela jsem jestli ho nebolí bříško - zacvičím s nožičkama, párkrát jsem zkoušela i rourku, někdy si zaprdí, ale většinou z něj ani nic nevyjde. Zkoušela jsem mu malinko roztáhnout rolety, aby neměl k ránu úplnou tmu. Zkoušela jsem ho i vynést z místnosti, vzít si ho do postele, zpívat. Vždycky takhle zakřičí třeba půl hodiny až hodinu, pak to nějak zvládneme a znovu usne a v klidu se dospí třeba do půl osmé. Jinak přes noc spí krásně, budí se maximálně dvakrát na jídlo. I přes den hezky spinká a je to veselé miminko, skoro nepláče. Nemáte prosím někdo zkušenost?
Mockrát děkuju za jakékoliv rady
Měli jsme to také. Teď už je to jen jednou za čas. Říká se tomu noční děsy. Miminko nestíhá zpracovat co se za ten den dělo a vnoci mu to ve spánku probíhá
Takto brzo po porodu to může souviset i se zpracováváním porodu. Syn to měl touto dobou také. Postupně to přešlo.
@martiniquest Spíš mi přijde zvláštní, že to začalo až před těmi třemi týdny. Do té doby krásně v noci spinkal
@ve_run_ka Jak staré máš miminko prosím? Respektive kdy to asi tak přejde?
Dobrý den, maminky. Mám ted špatnou zkušenost. Náš syn se ted pravidelně v noci budí a už nevím co dělat. Dáváme mu umělé mlíčko, sama už nemám. Myslím, že na to je zvyklí super, ale nechybí mu ještě něco?
Hlad nebo spatne/malo odrihnuto. Nase kolikrat taky rve, necham ji na sobe a po 15min si krkne znovu, pak je klid.