Krém proti sluníčku pro kojence

jaded
4. črc 2018

Zdravím,
vybírám krém pro kojence (2 měsíce) - ne protože chci dítě opalovat, vím, že na slunce nesmí - ale protože pokud jezdíme s kočárkem venku, sem tam se slunci prostě na moment nevyhneme...
Takže aktuálně nevím, co z vybrat z následujících - máte prosím zkušenost? Děkuju 🙂
* Daylong baby SPF 50
* LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS SPREJ
* EUCERIN SUN Dětské mléko na op. SPF 50
* BIODERMA Photoderm Mineral SPF 50

shaunn
4. črc 2018

@jaded Zdravím, daylong jsem používala když bylo malému tak necelý rok.Blbě se roztiral ale nikdy se mi nespalil ani neosypal .La roche používám třetí rok (teda krem)a naprostá spokojenost.Krásně se roztira,nebarvi a super chrání. Ostatni nevím. Jinak jde i o to,ze mimca mají tenkou pokožku.Takže se ta chemie dostane pod ni.

garalela
4. črc 2018

@jaded ahoj, ja jsem byla ve tve situaci nedavno a poridila jsem di alverde OF 30. Jen tip jestli chces zaradit do sveho vyberu.

zuzanka_13
4. črc 2018

@jaded mě v lékárně doporučili Biodermu photoderm minerál 50 tak jsem to koupila, je fakt že se trochu hůře roztírá ale zatím se mi malá nespalila..

leniczka23
4. črc 2018

Faktor spf50 je naprosta zbytecnost..faktor 30 pohltni 98% a faktor 50 99% je to jen tahak penez z lidi. Od malinka jsem pouzivala daylong 30 ale.spatne se roztira takze pak jsem pouzivala biodermu 30.

pataja
4. črc 2018

@jaded koupila jsem obyčejný babylove a dceři se vrátil ekzém, teď používame tu biodermu photoderm a max. Spokojenost 😁

jaded
autor
4. črc 2018

díky moc holky za tipy a zkušenosti! 🙂

yerry
7. črc 2018

@jaded používám wooden spoon, ale výborný jd i badger, oba jsou eko, jsou sice dražší, ale nesrovnatelně lepší než komerční krémy, měla jsem pro starší dceru klasické krémy a jsou to podle tohohle totální lepidla.....na tu s tím teď obě holky 6,5 A 1,5 roku

sarrita
7. črc 2018

Používám La Roche krém, ne sprej a u nás velká spokojenost. Malý má atopický ekzém a s tímto krémem je vše v pohodě. Sice se trošku hůře roztírá, ale zažila jsem i horší s nižším faktorem.