Krečovitý neustálý “smích“. Co si o tom myslíte?

29. zář 2022

Prosím zklidněte mne.:D syn se divne směje. Tak roboticky, fakt je slyšet to jeho “hahaha”, divny mi ale přijde ze to děla furt. Navíc se u toho ani netvari spokojeně. Spis jak kdyby to ze sebe tlačil. Je to smích kdy si nejsem jistá jestli je nespokojenej a začne třeba za chvíli plakat (coz se občas taky děje) nebo jestli je spokojenej, protože na tváři to proste nepoznám, vždycky děla takovej divnej skleb a privira oci. Buď pisti, place nebo se takhle roboticky směje.) když si hrajeme, tak to už je takovej ten spokojenej smích a je to něco úplně jinyho, ale vyjma spolecnyho hrani děla ten “divnej smích” prakticky celej den, třeba v postýlce ani nemá žádný hračky aby blbnul ale on sedí, diva se třeba před sebe, nebo na strop a začne.. u zadnyho jinyho dítěte jsem to v okolí neviděla, všechny se smejou… normálně.:D ani já s manželem se nesmejeme takhle divne, ze by to oposlouchal nebo okoukal. Jak moc si muže vybarvovat zážitky z průběhu dne třeba, ze by se smál třeba tomu? Tak mi prosím řeknete ze to vaše děti dělají taky, ať se uklidnim….:D dekuju 🫣

lentilkah
29. zář 2022

Kolik mu je?

autor
29. zář 2022

@lentilkah 15 měsíců

lentilkah
29. zář 2022

Mam stejne starou dceru a v tomhle veku jsou ty deti docela herecky. Tezko teda soudit, kdyz to clovek nevidi, ale ono staci, ze jste se treba nejakemu "ksichtu" co hodil zasmali a on to ted bude delat porad, protoze kolem toho bylo hahaha.

autor
29. zář 2022

Dělá to několik měsíců určitě, tak přes pul rok cca? Bohužel s tím nemám video pravděpodobně, aspoň co jsem prošla za posledni dobu, napadlo mě to umístit, protože mi je jasný, ze ten popis je trochu na prd

lentilkah
29. zář 2022

Aha, tak to je divny no. Asi bych to resila s dr.

holkaokomodra
3. říj 2022

ja bych řekla, že normálně zkoumá a objevuje svoje hlasivky a tělo celkově a tenhle zvuk ho prostě baví... my máme taky smích taoovej ten detskej uzasnej jak z rkelamy a pak takovej hrkací vytlacenej kterej zní asi jako hek hek hek, nebo h h h atd 🤣 a škleby děsný u toho panenka chucky hadr

werik153
3. říj 2022

Potom co jsem viděla upoutávku na horor,, Úsměv,, jsem ráda že ten příspěvek čtu teď a ne v noci, i tak mě to teda pěkně děsí 😀...
Ale to jen tak pro odlehčení 🙃🙂
Zkus se zeptat doktorky 🤷‍♀️

autor
5. lis 2022

Už možná víme vysvětlení.) dítě má skoro osm dioptrii. Proto i ty další věci co “působily divně”

holkaokomodra
5. lis 2022

jejeeeej chuděra, tak to je mazec, tak ať se to krásně srovná 😊👍 to bude s brejlickama jak deti z těch videí co poprvé pořádně vidí maminku ❤️😭 vždycky u toho rvu jak blbka 🤣

lentilkah
5. lis 2022

Tak to je sila. Zjistili jste to kdyz se patralo po pricine toho smichu?

autor
5. lis 2022

@lentilkah to ne, ale říkala jsem si, že jako jak se divně tváří a diva se často nahoru, třeba patra po svetle, dělal to totiž i hodně směrem k oknu na balkon, na druhou stranu kde máme kuchyňskou linku vůbec..Pak začalo mhouření očí ale fakt jen občas, to jsem přikládala ale únavě. Často jsem měla dojem, ze když třeba řeknu aby si vzal dudlík, tak to šlo primárně po hmatu, ale neprikladala sem tomu pozornost. To samy když jsem ukazovala třeba letadlo - podíval se tím směrem ale ne na nej, popr se podíval na druhou stranu třeba. Ale zase - říkala jsem si, ze si to namlouvam, je malej atd. Někdy koukal “za lidi” nebo vedle nich ale přitom na ne reagoval, usmíval se atd, to už jsem měla trochu v hlavě PAS (zmínila jsem se doktorce, máme v rodine pravděpodobně diagnózu, ale ze tomu dáme čas, ze je brzo), ale přitom třeba auto mi pošle, to vidí snad všude. Proste nereagoval úplně tak, ze bych si řekla “určitě vidí špatně”, ze jako možná vidí trosicku hůř ale nic strašnýho ze by ho to ovlivnovalo.. Byli jsme i na plusoptixu ale nevyšlo to údajně nijak hrozně a to mě ještě utvrdilo v tom, ze si to namlouvam, hrůza to nebude a problém bude jinde..Ale jakmile se řeklo, že stejně půjde k ocnimu na další vyšetření (ze samozřejmě čím dyl tím lip, protože dítěti to přece nevadí a je v poho, růstem se to mění) tak jsem hnedka domluvila a objednala termín, i tak se čekalo docela dlouho. A tam mi řekli, že už ten plusoptix vyšel hodně mimo normu(byli jsme přitom dvakrát a oba dva výsledky ve vsech těch oblastech byly proste spatne)… za těch par měsíců má z údajně čtyř dioptrii nakonec těch skoro osm dioptrií, vypadá to na dvě kombinovaný vady s tím, že je to ale geneticky podmíněný, takže kdyby další dítě, tak to bude mít taky v nějaký míře. Takže jsme rovnou zaplatili a objednali brejličky a v úterý by měly být. Doufám, ze divnej smích pak zmizí :D a brouček se posune.. doteď si nechtěl ani moc zkoušet nový věci.🙂

holkaokomodra
6. lis 2022

strašně moc držíme palce, dej pak vědět jak reagoval 😊

michaela666
6. lis 2022

Moje dcera se směje dost afektovaně. 😃 Hlavně když má obecenstvo. Dá si ruku před pusu, předkloní se, druhou ruku si dá před břicho a dělá "chichichi." Nevím, kde to viděla.
Už jsem měla trapnou situaci, kdy to vypadalo že se směje paní na ulici. Zastavila se před ní a začala se smát a dívat se při tom na ní. O samotě se směje normálně, ale jak jí někdo vidí tak konec.😃

lentilkah
6. lis 2022

Ono neni divu, moc toho chudak asi nevidel. Hlavne ze se na to prislo a s brylemi uz to bude urcite v pohode 🍀

autor
8. lis 2022

@holkaokomodra celý nandávání brejlicek proplakal, pak šok a ticho.:D poprvy ukázal rukou na silnici a řekl auto 💙 pak ukazoval na odpadkový koše a nějaký ženský co se mu asi líbí…:D a teď bez nich pláče (když mu je sundam před spaním třeba).🙂 je to jiný. Nevim, možná se mi to zda, ale orijde mi s nima takovej veselejší a sebevedomejsi.🙂 ale má s nima teda pekne odstaty usiska!:D

holkaokomodra
8. lis 2022

bože muj to je brouček! no a už tu bulim, jsem moc ráda ze jste tomu prisli na kloub 👍

lentilkah
8. lis 2022

To je uzasne 👍

galatea_a
17. lis 2022

Jak se to vyvíjí? Je to s brejličkama lepší?

autor
17. lis 2022

@galatea_a je.🙂 začal i stavět kostky, prostě.. učila jsem ho to nevim jak dlouho a snad jen jednou na sebe dal aspoň dvě a jinak nezájem a teď najednou zvládne i tři jak kdyby nic. Evidentně vidí lépe. I manžel rikal, ze působí šťastnější. Začal lézt správně ze schodů a tak. Ale smích přetrvává. :D ten “vytlačovanej”

galatea_a
17. lis 2022

Hlavně, že je to na dobrý cestě! 🙂