Nemáte prosím radu, jak zacvičit s kousáním? Malej kousá na konci kojení. Sebrání prsu nefunguje, protože tím v podstatě oznamuje konec a sám odchází. Zhurta na něj neplatí, z toho má psinu a je to ještě horší. Mlátit ho nebudu. Prudce odstrčit nepomáhá, má z toho psinu. Nereagovat taky nezabralo, už to dělá 5 měsíců. Vysvětlovat moc nepomáhá. Snažím se včas prso sebrat, ale kolikrát heště rychle stihne kousnout, abych o to nebyla ichuzená. Zkouším navádět, aby dělal malá malá, během kojení zabavuji, povídám, aby nebyka nuda. Ale pořád nic. Máte někdo
A co prestat kojit?v roce a pul bych u kojeni zabavovat nechtela.to mi staci u bezneho jidla.jinak kdyz nic nepomha tak bych mu dala trochu na zadek,kdyby me bouchnul(srovnatelne s kousanim) tak bych to totiz resila taky tak...
Kamaradka vzdy lehce stipla, ale tak aby to bolelo do paze pokazde, kdyz kousl. A rekla au. Po par dnech si to dite spojilo a nechal toho. Jinak v roce a pul po odstavení neni uz nutné davat um. Muze bezne mlecne vyrobky.
Dnes, tj. po měsíci, už syn nekouše. Přestal prakticky ze dne na den. Jediná intervence byla, že jsem mu zacpávala nos prsty. Nejdřív, aby se pustil, ale on se většinou pustil schválně rychle a uhýbal, takže jsem mu to dělala i když se pustil, prostě za trest. Ale upřímně, měl z toho spíš legraci....
....zaručený recept?