Nemáte prosím radu, jak zacvičit s kousáním? Malej kousá na konci kojení. Sebrání prsu nefunguje, protože tím v podstatě oznamuje konec a sám odchází. Zhurta na něj neplatí, z toho má psinu a je to ještě horší. Mlátit ho nebudu. Prudce odstrčit nepomáhá, má z toho psinu. Nereagovat taky nezabralo, už to dělá 5 měsíců. Vysvětlovat moc nepomáhá. Snažím se včas prso sebrat, ale kolikrát heště rychle stihne kousnout, abych o to nebyla ichuzená. Zkouším navádět, aby dělal malá malá, během kojení zabavuji, povídám, aby nebyka nuda. Ale pořád nic. Máte někdo
A co prestat kojit?v roce a pul bych u kojeni zabavovat nechtela.to mi staci u bezneho jidla.jinak kdyz nic nepomha tak bych mu dala trochu na zadek,kdyby me bouchnul(srovnatelne s kousanim) tak bych to totiz resila taky tak...
Kamaradka vzdy lehce stipla, ale tak aby to bolelo do paze pokazde, kdyz kousl. A rekla au. Po par dnech si to dite spojilo a nechal toho. Jinak v roce a pul po odstavení neni uz nutné davat um. Muze bezne mlecne vyrobky. 😉
Dnes, tj. po měsíci, už syn nekouše. Přestal prakticky ze dne na den. Jediná intervence byla, že jsem mu zacpávala nos prsty. Nejdřív, aby se pustil, ale on se většinou pustil schválně rychle a uhýbal, takže jsem mu to dělala i když se pustil, prostě za trest. Ale upřímně, měl z toho spíš legraci....
....zaručený recept?