Ahojte maminy, čím otirate vaše miminko pred koupáním, mám na mysli ty záhyby na těle. Mám zinku , ale malý má pak vždy úplně červenou kůži. Neznáte nějaký šetrnější způsob?😊
My namocenym perlanem
Jak jako otírat PŘED koupáním??? Nemá tam být při koupání?
Před koupáním ničím, při koupání žínkou (froté, bavlna) po koupání byla nejlepší bambusová osuška.
@kafr no tak než jde do vaničky všechny záhyby důkladně utíram, ve vaničce bych ho těžko pořádně umyla když ho musím drzet v jedné ruce. Napr pod krk , do podpaží nebo do záhybu u kolen se sice da dostat prstama i ve vaničce ale ne tak důkladně . Maly začíná nabírat na váze a faldiky co má je třeba trošku roztáhnout abych se tam.poradne dostala 😁
@martinatd Koupu na lehátku,t akže mám obě ruce volné. Před koupáním tak ničím neotírám, záhyby vyčistím při koupání - mám jemné žínky, ale dá se i Perlan apod.
@martinatd 🙈 tak to mě nenapadlo. Jednak jsem měla vaničku s lehátkem a pak dcera je spíš hubeňour, takže v klidu vše až ve vodě. Později jsme měli větší vaničku bez lehátka, ale to jsem zase využila toho, jak se ve vaničce vrtěla a myla jsem tam, kde to zrovna šlo.
Je fakt, že pokud je miminko "mišelinek" tak se mezi faldiky, třeba na krku, dostává blbě.
Latkovku - tettaplenu, kousek flanelu. Starsi jemny tricko rozstrihat. 😉
Zni to divne, ale pred.koupanim ma vetsi logiku nez po nem, zachovej klid. 😉😘
Utírám akorát prdelku, než jí dám na lehátko do vany. Poslední dobou je u koupání hodně divoká, ale i tak ji faldíky zvládnu umýt perlanem nebo jemnou žínkou. Pod krk si nechá sáhnout akorát ve vodě, jinak na mě vrčí a ječí. 😃
@martinatd kousek látkové plenky