Holky, jak často koupete nebo jste koupali kojence? Mimi vim, ze do 6 měsíců stačí prý 2-3x v týdnu. Já koupu syna ob den, jak jste na tom vy? Mám koupat už každý den?
Děkuji 🌷
Za začátku 2x týdně, pak obden, ale už tak od měsíce jsem přešla na denní koupání. A ve dvou a půl měsících se chytla a už to máme jako pěkný rituál: koupání, mazání, pyžamko, kojení a sama usne v postýlce. (Sice se pak budi furt, ale aspoň něco. 😀). Nicméně koupu jen ve vodě.
Od zacatku kazdy den..pro me to byl ritual a soucast rezimu☺️
Ja chtěla koupat ob den a koupu každý den už teď (2mesice), protože se ji to líbí a pomáhá na bříško
Koupala jsem od narozeni kazdy den 🙂
Od narození denně, součást režimu a rituálu. Miluje vodu
Obden, nebo podle intenzity kadění přes den. My jsme třeba do roka omyvali jen vodou, ničím jsme pak ani nemazali a super.
koupala jsem každý den
Od narození každý den, miluje to, je to součást režimu, nevykoupat ho, tak by se hodně divil 😊 Hraje si tam s hračkami, zklidní se, nasměje, pak mlíko a spát. Taky ho pak položím do postýlky, otočí se a spi během dvou minut. 10 měsíců. Kůži má krásnou, nikdy žádná vyrážka ani opruzenina.
Já ze začátku koupala ob den, a asi od 3. měsíce každý den.
Od narozeni do 7 měsíce obden
A od 7 měsíce každý den
@goovana VŠEM DĚKUJI♥️
Koupeme od kojence ob den, novorozeně méně. Někdy je to naše batole jako cunik častěji, ale když ještě nechodil, bylo ob den naprosté maximum, spíš řídčeji.
Ja koupala vetsinou 1x tydne. Casteji az kdyz byly deti vetsi a lezly i po venku, coz ale u nas bylo uz v pul roce😉
Koupu do teď (pokud není zpocený,nebo špinavý) ob 2 dny, páč máme děsně tvrdou vodu a i přes použití oleje,hydratacnich sprchovych gelu,apod je to znát. Už se těším na stěhování, páč i já jako dospělá děsně trpím,o vlasech nemluvě (vydržely týden že nebylo znát,kdy byly myté a teď se mastí co 3dny)
Od narození koupeme obden, pokud zrovna ten daný den není jak čuně nebo zapocený. Vlasy myjeme jednou týdně 🙂
Obden
Od narození koupu denně, jinak by mě to ani nenapadlo. Já se přece taky denně myju. V porodnici mě za to sestry chválil, že konečně zase jedna normální maminka 😁 navíc je to fajn rituál a dítě se ve vodě unaví...
Já koupala pak už každý den, protože on to miloval a miluje a měli/máme z toho rituál, ale on den úplně stačí teď, pak přes léto už bych koupala asi denně bude víc špinavej, spocenej.