Ahoj, můžu kombinovat BabyCalm s Biopronem? Mám měsíční holčičku a trápí nás prdíky.. Bohužel nám nic nezabírá.. Tak teď už jen zkusit BabyCalm a BioGaiu a jinak už nevím 😑 masáže, teplá plinka, polohování.. Volbě nic nezabírá 😔😔 bohužel většinou nechce spát.. Když usne je vzhůru za hodinu s brekem..
@novacka1276 můžeš, my kombinujeme kapky na prdiky s probiotiky. Měli jsme baby calm, espumisan a teď Infacol a z probiotik Apu laktik a bio Gaia. Nicméně malýmu jsou zítra tři měsíce a je to pořád děsný. Výjimečně nějaký den je dobrý, fakt už aby to skončilo 😐
Zkuste ji bez plenky podrzet v klubicku (hlavicku oprit o svuj hrudnik, ruce drzet pod stehynky), na brisko pustite vlaznou vodu a pockate, az prd vyleti. Delam to tak s dcerkou od narozeni, pri kazdem prebaleni ji oplachuju pod tekouci vodou, nemusela jsem ji davat kapky, krasne se vyprazdila. K tomu nebyla ani opruzena, protoze jsem ji pri tom oplachla od moci i stolice, zadne kremy, zadne vlhcene ubrousky.
@novacka1276 Jediné, co nám zabralo na spaní, byl šátek. První tři měsíce syn spal ve dne v noci v šátku. No akorát pozdě v noci, když zabral, jsme ho byli schopni přemístit do postele. BioGaia probiotika bych dávala tak jako tak, je to dobré na imunitu. Žádné chemické kapičky nedávej, je to doplněk výživy, ne lék - nemá vůbec ověřenou účinnost na prdíky. Ještě nám pomohly tejpy a nahřívat bříško (nejvíc teplé koupele).
nepises jestli kojis, ale pokud ano, uprav hlavne svuj jidelnicek... to bylo jedine co u syna zabiralo, aby ho netrapilo brisko... drzim palce🙂
Ne ne, nekojim.. Přestalo se mi dělat mlíko.. Je na UM Beba sensitive
BioGaia je sice drahá, ale určitě ji zkus. Biopron a BabyCalm se s ničím nebije. Nám tedy nepomohlo nic, nakonaec ani Espumizan.
Ještě jsem slyšela - zkusit vysadit na tři dny Vigantol - může prý způsoboval koliky...tak bys viděla, zda to nemůže být tím.
A vyzkoušela bych hlavně různá UM.
@verinikki už má 3 za měsíc.. A nechci ji ještě zatěžovat měnenim mlík 😑
@novacka1276 jasně, že můžeš... Probiotika ráno a kapičky před každým papáním, pokud je potřeba. Nám taky nic nezabíralo. Zkus ještě při každém přebalování zacvičit s nožičkama a mazat bříško pupíkem + jestli kojíš dělej si odvar z kmínu. Popřípadě ulevit rourkou. Chce to zkrátka čas ⏰... 😉