Koliky. Pomohla změna probiotik?

i_vet2
7. led 2021

Ahoj všem, můj syn 4 měsíce, stále trpí na koliky, pláče po jídle kroutí se, už nevím co s ním, ráno po prvním jídle v 5 už odmítá spát pláče kroutí se, prostě má velké bolení, já už nevím jak mu pomoct, byli jsme v nemocnici, u doktorky pečená vařená a diagnoza prostě kolika.. nyní nám dr. v jiné nemocnici dala radu změnit mleko na bez laktozy a změnit laktobacilky, že to má vliv, měli jsme biogaia od začátku ale že by pomahali to sem si nevšimla.. jaké používáte probiotika jaké vám pomohli a pomohli u dětí s kolikama??? děkuju 🙂

squezy
7. led 2021

@i_vet2 my jsme take koupili biogaiu a z neblinkacich deti se staly blinkaci. A pak jsme koupili Maxik z dr. Max a to jim sedlo.

elesse
7. led 2021

Meli jsme biogaiu a biopron. A kdyz dosly, tak nic a zmena k horsimu se nekonala. Ale mam vybornou zkusenost s Balonixem

lucietamamieta
11. led 2021

@i_vet2 Asi moc nepomůžu, ale našemu se to zlepšilo až teď v půl roce. :(

martinau5
11. led 2021

Nám to dělala biogaia. Do půlnoci spal klidně a pak se začal kroutit, poplakávat ze spaní a zvedal nožičky, jak si snažil ulevit. Pak jsme vysadili a byl klid. Zkusila jsem pak dávat biopron kapky a u těchto byl v klidu.