Dobrý den maminky, mám dotaz. Byly jsme se 4 a půl měsíční Lucinkou u paní dr., která nám řekla, že krásně přibíráme, ale nezdá se jí množství, co malá vypije. po třech hodinkách vypije 90- 120 ml. Víc prostě nedáme. Vyplazuje jazýček a nechce. Měla by prý pít už dávku 150-180 ml. Váží 6,3 kg. Jak je to u vás? Děkuji.
@ma_ia to je výhoda kojení🙂 já kojila do tří a půl měsíce, pak jsem bohužel ze zdrav.důvodů nemohla.
náš cvrček tak 100 - 120 ml, je ji 3 měs a týden ..jednou vypili i 160 ml dokrmuju tudíž sou to jen odhady ona vypije něco odemě a pak UM ale když pije jen Um tak max 120 ml a máme 4,9 kg což mi příjde málo ale dr nic neříkal...tak je to asi ok
Už si nepamatuji, kolik dcera vypila, ale už od miminka jí tak, že něco vypila a pak vyplivla savičku/teď odsune talíř a je hotovo... Pokud přibírá na váze, je zdravá, "hraje si", je spokojená, tak bych to neřešila. Dcera je doteď váhově spíš pod průměrem dolů. Váží jako její o rok mladší kamarádka.
Některé děti jí prostě málo.
@lucieandrlova Děkuji moc 🙂
Syn má 3mesice a vypije 150ml.jednou vypil i 210ml,ale to šlo ven. Takže 150ml nejvíc
Prvorozený vypil tak po 3 hodinách ve 4 měs. taky 90-120 ml, druhorozený od 9 týdnů 180ml 5x denně 🙂 Každé mimčo je jiné a pokud je klidné a spokojené, tak mu to stačí 🙂
ahoj nas syn vypije ve 3,5mesicich130ml a je to pro nej prez den na ty 3hodky..ale davam mu tu stetnou davku i na noc a vydrzi spinkat v prumeru 8hod bez papani..
@jaromira85
Já bych to taky neřešila, dávala bych mlíka tolik, aby miminko bylo spokojené.
Náš vypije tak 200 - 250 ml a večer 300 ml kaše....radši to nikde neříkám, určitě by to bylo zase moc...
Je dost veliký, má 70 cm a 8 kg...
Každé miminko je jiné...nejde to dát do tabulky 🙂)
Ty, co kojí taky neví kolik jim miminko vypije a nikomu to nevadí 🙂
Aboj, nasi vypiji kolem 150 ml kazde 4 hodiny i v noci. Ale jsou oba jedlici ... 🙂
Ještěže prsa nemají rysky😀 😀 Nikdy jsem neřešila, kolik malá vypije, kojila jsem kdykoli chtěla. Tohle měření/vážení je mor..