Ahoj holky, vy co máte cca 7 - 8 měsíční mimčo, kolik h denně spíte? Díky
@gabrieka Moje sedmiměsíční dcera teď spí většinou tak půl hodinky až hodinku dopoledne a hodinku až dvě odpoledne. Ale není to pravidlem. Zrovna včera třeba nespala dopoledne vůbec a odpoledne tak půl hodiny a stačilo jí to. Já přes den nespím vůbec 🙂 V noci tak sedm, někdy i osm hodin s přerušováním na kojení - někdy jen jednou, ale někdy i pětkrát. Naše dítko to má teď den ode dne jinak.
Omlouvám se za nedorozumění, myslím, kolik h denně spí dítě 🙂.
Tak 7.-8. měsíc spala tak 2-3x denně 20-30 minut. Teď spí lépe, sice dvakrát denně, ale i přes hodinu.
Nečetla jsem komentáře, ale já nespím vůbec a syn dopo půl hodiny a odpo cca hodinu. Je mu 7. měsíců.
Holky náš malý to má totiž tak. Vstane cca v 6 hodin, v 8 už se mu chce zase spat, někdy vydrží do 9, dneska až do 10. Když vstává v 9, chce spat ještě cca kolem půl 11, to spí tak 45 minut. Pak chce spat po obědě, to většinou vydrží tak hodku a půl a pak se mu chce zase spat cca tak kolem 17h. Koupeme o půl 8 a usíná tak o půl 9. V noci se budí jednou a pak nad ránem cca kolem 4. Furt mi všichni říkají, že bude spat míň a míň, ale jako furt se nic nemění 😀. Je normální, že je tak spavý? 🙂
PS: Já přes den nespím vůbec, v noc podle malého 😀.
Prvni 3mesice prospala uplne, obcas pak mrkla, koukala, ted 5m spi 2h dopoledne, 2h odpoledne, v 20:00usne a 6:00 vstavacka... Jinak ji nic neni, co ma umet tak umi, kdyz jsme venku cely den s kamoskama a delame piknik s detma, tam mi druhy den cely prospi.. Asi je v tom po tatovi
@micaella23 * preklep 5m misto 7m 🙂
Bud ráda, že spí. Aspoň něco stihnes. Syn spal v tomto období málo. Zhruba dvě půlhodiny denně, z toho jednu při procházce.
@gabrieka Malej má osm měsíců a zhruba od pěti měsíců spí přes den dvakrát třicet, čtyřicet minut. Takže doma nestíhám nic. (Ale znáte to: "Bordel v bytě, šťastné dítě.") Když jdeme na procházku, tak v kočárku vydrží klidně spát i dvě hodinky. Nebo v autě usíná skoro vždycky. Večer chodí spát v půl deváté, spí tak do půl šesté, probudí se a a chce napít, pak ale většinou ještě usne a spí do sedmi, do půl osmé.
Každé dítě je jiné, horší by bylo kdyby ti spal hodně přes den, a pak nechtěl spát v noci. Pokud to tak má dlouhodobě a není to tak, že by ti zničehonic začal hodně spát, tak je to podle mě v pohodě. Prostě si rád přispí.
Neprijde mi na tom nic divneho... Nase spala od porodnice pres noc 8-10hod v kuse a pres den 3x, z toho 2 kratsi a jedno poledni dlouhy 2-4hod. Postupne ubirala.nejdriv dopoledni, v roce odpoledni, tak zbylo jdn poledni. A teda v sest nevstavala
Přijde mi to normální, dcera má 10,5 měsíce a vstává mezi 6-6:30, v 8:30 si dá půlhodinu, v 11 si dá půl hodinu, ve 14-14:30 zase půl hodinu a v 17-17:30 zase půl hodinu, neumí spát déle v kuse, tak potřebuje častěji, déle než tři hodiny nevydrží, někdy ani to ne. Večer jde spát v 20:00, budí se na kojení podle momentální situace, zubů apod. 😀
Holky díky 🙂. Asi bude po tatínkovi 😀
@gabrieka syn spal v tomhle věku 2x denně 2-3 hodiny. Teď má tři roky a doma spí taky 2-3 hodiny, ale už jen jednou. Občas hodinu, ale to je spíš výjimečně.
Já to zkouším po 2h. Většinou usne kolem 10:30h dopoledne max na hodinku a pak kolem 13:30. Taky max hodku. Potom už to nechávám na ní. Koupeme a večeříme kolem 17h tak buď si na hodku schrupne a nebo vydrží do 20:30 na mlíčko. Pak spí celou noc. Někdy se 1x probudí. A vstává tak v 8:30.🙂
Mimco spalo tak 2-3 h dopoledne, hodinu odpoledne.
Já přes den vůbec,v noci tak 6 h na etapy.
Specifikuj otázku,ptas se kolik spí dítě nebo matka?