Ahoj holky,
chci se zeptat,kolik hodin cca vam za den naspi mimco?
Male bylo v sobotu 8 tydnu a porad je schopna prospat i 20hodin denne.Vzbudi se na kojeni,ale po nem(nekdy i pri nem)mi castokrat hned usne.
Ze by nejak rozeznavala den a noc se mi nezda😁
Ale jinak je spokojena,neplace,krasne roste,je zlata.
Mate to taky nejaka takhle nebo se mam znepokojovat,ze spinka temer stejne jako po narozeni?
Me moje Adelka pres den naspala 16 hodin. V noci temer celou krome krmeni mezi 2-3 a 5-6 tak na 10min.
Ale u kamosky maly spal max 4-5hodin pres den.
Kazde mimi je jine. Je jedno kolik spi.
@absintka19
Dekuju😊Nase Adelka taky spi v noci krasne,usne kolem 8-9 a vzbudi se kolem 4,pak to jeste tak do 7 zalomi,ale tomu jidlu moc neda,s bidou 5minut.Ale asi ji to staci,pribrala od porodu uz 1,5kg
@lucievitackova Tak toho si opravdu važ, naše malá spala přes den tak 3x 20 minut a jinak pořád jen řev, nošení, houpání. V noci spala třeba 3 hodiny v kuse, ale byla také schopná 3 hodiny nespat a jen křičela, závidím 😉
@lucievitackova krasne, Adelka moje ma 7,5m a ted spi pres den cca 4hodiny. V noci od 3m bez jidla/piti od 21:30-7/8 hod 🙂 takze od malicka nezvykla na houpani, noseni pred spanim, polozit a odejit. Zrovna vstala 🙂
ty kráso, to si děláš srandu..😃 20 hodin mi neprospal ani novorozenec...možná první tři dny leda.
pak to bylo kolem 12 hodin dlouho...pak 11 tak kolem roka určitě, dost pravděpodobně i dřív.
Bleda zavist teda.Obidve deti s refluxom a tazko kontaktne mimina.Posledny synator dokonca uz cez vikend zacal bojkotovat aj ergo nosic,chcel ba prsnik (aj kratko po nakojeni) alebo vonku do kocika a na prechajdu.
No rikala jsem si,ze by mela ten spanek uz zkracovat,kdyz ji budou 2 mesice a mela by byt vic vzhuru,ale kdyz to tady tak ctu,tak jsem vdecna za to,ze mame tak zlate miminko 😲
@absintka19
Tak to mas zlate mimco,snad bude nase Ada taky porad tak hodna😁
@normalnimatka
No nedelam,proto me to trochu znepokojovalo...
já musím malou, 2 měsíce, nosit, aby spala :D jinak spí jen v kočárku, takže závidím taktéž :D
Tak to zavist, mala ma 7tydnu, pres den tak max 5-6hodin? ale vetsinou ani to ne a v noci tak tech 7 s prestavkama
jéééé jak vám závidím
Nezkoumat to a užívat si to :D
Taky závidím, syn spal v tomhle věku (a i dřív) tak 3x denně 20-30 minut, zbytek času buď brečel, nebo se nosil, to potom většinou nebrečel, jakmile jsme ho někam odložili, tak řev....do 2 let spal přes den jedině v kočárku venku na vzduchu, ze začátku jenom za jízdy, později už se dal i odstavit kočár na zahradě 🙂, o nějakém samostatném usínání nemohlo být několik let ani řeč....takže za spavé mimino bych tehdy dala nevím co....v noci pak dal i 6 hodin v kuse, ale zdaleka ne pokaždé...
Syn byl taky zlatej. první 3 měsíce krom kojení a přebalování skoro jen spal. Vzhledem k tomu, že jsem měla doma už skoro dvouletou čertici, která od narození spala přes den tak max. 3x20 min (v jedoucím kočáru dýl) a v noci se budila co 2 - 3 hodiny, tak jsem si to fakt užívala:D
hm, tak u nás spal tak 3 hodinky max v 8mi týdnech:D a to ne v kuse....ani teď není velký spáč.) a celou noc nikdy nespal, budí se od narození po 2,5 - 3hod i v noci a od 4 ráno nespí vůbec:D
@konidana
No tak to jsem strasne rada,ze to mel nekdo stejne.Uz jsem zacinala mit vycitky,ze jsem sem ten prispevek vubec psala,kdyz ctu,jak si maminy s prckama uzily😁
@lucievitackova buď ráda, máš pohodáře, užívej dokud takto spí :D náš je zlatíčko, ale nespící, takže si za den člověk kolikrát ani neučeše hlavu 😂
V osmi tydnech jsme to meli podobne... nejak aspon trochu vzhuru zacal byt az kolem 4m a postupne bdelost pres den prodluzuje.