Ahoj všem moc bych vás prosila o radu jestli máte někdo zkušenosti s nějakou kojeneckou váhou a můžete nějakou doporučit ( stále jsem odkládala koupi ale po těch nervech jestli malej přibírá si říkám že jí koupím) co myslíte? Prosím poraďte a napište jaké máte zkušenosti díky moc
My neměli žádnou,domů jsme jeli s 2,5kg a nikdy jsem nevážila,viděla jsem kolik snědli a do poradny jsme stejně jezdili každou chvíli,a tam je vážila a měřila 😉
My si váhu pořídili ve třech měsících malé, kdy se na kontrole zjistilo, že zhubla (kojili jsme stejně, nebylo to na ní poznat...), protože kojím, tak nezjistím kolik toho vypije a jak přibírá, takže pro svůj klid jsme pořídili kojeneckou váhu Tefal baby home a jsem spokojená, hlavně klidná, že vím, že přibírá 😵 Vážím ji doteď, protože stále kojíme...Koupili jsme z aukra starší, má víc funkcí, dá se tam vážit dítě malé ve "vaničce" i větší při stání a dá se i změřit, je k tomu vysunovací metr 😉
Máme od Topcomu, už jsem jí popůjčovala kamarádkám, takže odvážila už 7 mimin a čeká na dalšího adepta v květnu je v pohodě🙂 Využívala jsem jí hodně.
my měli kojeneckou váhu od Ety, stála kolem 1.400,-kč, a byli jsme moc spokojení 🙂