Kočárek Phil & Teds Classic Sport - adaptéry, autosedačka, madlo

abybaby
28. srp 2017

Dobrý den,

v nejbližší týdnech se nám narodi další člen rodiny. Dostala jsem sourozenecký kočárek Phil Teds Classic Sport, je už z několikáté ruky, ale na minimálně počáteční vozeni starší dcery a miminka na zimu jistě bohaté postačí. Problém je ale v tom, že bych moc ráda sehnala i adaptéry na autosedačku, vejce + samotnou autosedačku. Se starší dcerou často jezdim autem a přijde mi to jako mírumilovnější varianta převozu obou dětí a následné popochazeni, než maličkou pořád vyndavat z auta a pokládat do přenosné vlozne tašky a do kočárku. Prostě vyndat s vejcem, nacvaknout do sourozeneckého kočáru a jedem.
Kočár je ale starší, rok netuším, odhadem 2013, 2014? Absolutně nevím jak adaptér sehnat aniž bych jela do spec.prodejny, kde se na tento kočár nejdřív podívají. Leckde mi řekli, že je v podstatě k nesehnani na takto starý typ.

Zajímalo by mě, zda máte někdo přesně tento typ kocaru a zda jste toto řešili také. Nové typy kočárků Phil Teds mají trochu jiné adaptéry a celkově jsou lepší, proto sháním někoho s touto starou verzi. Rady majitelů nových Phil Teds nezavrhuji, ale nevím zda mi k něčemu tedy budou.

Najde se zde nějaká dobrá duše, která pořadí, vyfotí, řekne svůj názor co a jak?

lulinda5
29. srp 2017

Mám taky tento starý kočár, ale bohužel, adaptéry na autosedačku jsme neměli. A jak píšeš, ani nevím, jestli se vyrábějí na tento starý typ.

abybaby
autor
15. zář 2017

@lulinda5 Ahoj, zjistila jsem ze na tento typ se sice adaptéry sehnat dají ale vejce již ne. A pokud ano, ani by ho prý nedoporučovali vzhledem k stáří. Ja nesehnala. Takže tím jsem zavrhl vozit na kočárku vejce.
A prosím tě je pravda že k tomuto typu kočárku prostě není madlo?
Jak jsi řešila tašku?
Moc diky a promiň za prodlevu.

luckawm
19. únor 2022

@abybaby ahoj já mám také starý Phil&teds a myslím, ze se vyrábí normalne i s madlem i ty staré verze jsou s madlem, ale já ho tam taky nemám. A tašku jsem řešila tak, ze jsem měla batoh, anebo když jsem jela s dětmi na dlouhý výlet vlakem měla jsem tašku na boku kočárku pridelanou, ale byl to dost hardcore 😁👍. Jinak holt vše pod kočárek a na držadla kočárku jsem měla takovou malou kapsicku něco jako ledvinku na malé věci jako telefon apod, stejně jsem to pak měla po kapsách takže jsem to tam víckrát nevezla.