Kočárek Phil And Teds, máte zkušenosti?

janabrozova
27. bře 2018

Ahojte maminky, které máte dvojčátka nebo děti brzy potřebují sobě. Chtěla bych pořídit golfový kočárek a líbí se mi výše zmíněný. Potřebuji takový, aby dobře jel v horším terénu i ve městě a měl vzadu pod rukojeti místo na nohy, pro chůzi, aby člověk u toho nemusel pořád koukat, zda může došlápnout. A také je potřeba aby byl skladný a děti byly za sebou a ne vedle sebe. Můžete nějaký doporučit a máte případně zkušenosti s výše uvedeným?

muhehehe
27. bře 2018

A který Phil And Teds přesně myslíte? Mají docela dost typů. Já mám Voyager. Skladnost super, hmotnost taky, místo na nohy je; ale do terénu.. za mně úplně ne, ale otázka je, jestli se vůbec nějaký sourozenecký kočárek, který je příjemný do terénu, najde... Jak daleko věkově od sebe máte ty děti?

luckawm
19. únor 2022

@janabrozova já mám starý ojetý Phil&teds sport tuším a do terénu je super. Mě osobně by se hodila vysunovaci rukojeť, protože mám dlouhé nohy a nemám ruce jak saxana a občas mi sedadlo dole překáží při chůzi. Skladny je dost. Já ho mám jako doplňkový kočárek když potřebuji na delší procházku hlavně třeba se psem a trileta by to ještě neusla a mladší vůbec nechodí. Pro miminko mi nevyhovoval. Mimino je dole pod starším. Není to plnohodnotná korba s pevným dnem. Navíc když mimi dole leží tak kolenem muzu kopnout do části kočárku kde má dítě hlavu. Na hrbolech se dítě ležící dole dost houpe ze strany na stranu. Naše malá je zimní dítě a dost velká takže tam měla pod starší se všemi dekami a v kombineze málo místa a měla jsem pořad strach, ze ji starší bude z vrchu mackat nohy svým zadkem 😁🤦‍♀️. Navíc dítě ležící dole si nohama ani nezakope, protože je má proste pod sedackou dítěte sedícího nahoře. Kočárek je moc fajn pro dvě už sedící děti. To jsem s nim už spokojena až na ty drobnosti výše. Je super, ze se všude vejde a spousta lidi ani nepostřehla, ze tam sedí děti dvě. Ale pro mimi a starší ho nedoporučim. Dvě sedící už ano, ale to jsou jen mé dojmy z našeho starého ojetého kočárku. Jo a dost na prd je striska u obou děti. Jak nahoře tak dole. U našeho modelu dítě co sedí dole nemá strisku žádnou a dítě nahoře malou a prakticky k ničemu 🤷‍♀️. U novějších modelu ale dítě dole nějaký malý ksilt nad hlavou už má 🤔👍. Myslím.