Ahoj maminy, Tobikovi je mesic a zacly ho trapit prdy. Espumisan nefungune, zafungoval az kminovy odvar. Ale at ctu jak ctu, nikde jsem se nedozvedela davkovani. Mam ho v lahvicce a pred kazdym krmenim mu dam cucnout. Vetsinou si vezme kolem 20ml. Je to moc?
@biedronka10 nekojim, odstrikavam a davam z lahvicky, ale prave uz asi tyden se mi v noci nedari odsat, takze v noci dostava um... A to mu nejspis udelalo takovou rotyku, protoze do ty doby nemel nejmensi problem 😔
@xxxdeny hele nevim jak ostatni ale ja davala normalne tak tu lzicku rano, lzicku vecer a kdyz to nepomahalo, tak obcas i behem dne pred kojenim, u tebe teda pred podanim lahve. Zas bych se toho nebala, ja to male davala aj preventivne odpoledne, aby neprisly na noc koliky a, pomahalo to a nic ji to neudello, ze by se, predavkovala nebo tak neco. Je to jen kmin... Nekdo asi bude mit jiny nazor, ja mam ale takovou zkusenost a holka je v pohode. U mladsi to budi taky praktikovat. Zatim ho piju ja.
20 ml je dost, ale pokud nesnižuje dávky mléka a vyhovuje mu to,tak v tom nevidim problém.
Já jsem kojila a třikrát denně jsem si dala kmínu na špičku nože a snědla. Malý vůbec netrpěl na prdíky
A kojis nebo davas UM. Pokud kojis, tak to muzes aj pit sama,, a ono se mu to do MM dostane. Ja to tak delam a vypiju tak ten hrnek rano. Jinak kdyz prvni dcera byla tak 2 mesicni,, davala jsem ji normalne cajovou lzicku rano a vecer. Fungovalo to.