Ahoj maminky,chci se zeptat jestli ste některá používala klínek pod madraci hned od narozeni miminka.Když čtu články tak někde ho doporučují a nekdě zase ne.Tak proto bych chtěla vaši radu.Děkuji 🙂
My to zase vyřešili tak, že jsme pod matraci pod hlavu složili pár ručníků nebo deku a taky to stačilo.
Ne, miminko má spát na rovném. Potvrdily mi to sestry z novorozeneckého odd i fyzioterapeutka.
Děkuji za rady,právě jsem to viděla i u sestřenice že to měla zvedle,ale kamarádky mě řekli že to nemá byt.Tak uvidíme,vyzkoušíma a kdyžtak to vyděláme.Ale děkuji vám 🙂
Ahoj, my měli podloženou postýlku knížkama, aby byla mírně z kopečka.
@molea ahoj, já používala velkou polohovací podložku od Sassy a ta je pod hlavičkou mírně vyvýšená a bylo to naprosto v pohodě. Používala jsem u obou dětí(dcerka měla reflux, ale měla jsem koupeno již před diagnózou), u malého jsem používala, abych nemusela složitě zajišťovat při spánku....
podložila jsem postýlku knížkama a stačilo to 🙂
@molea Po nás mudr chtěla ať podložíme nohy od postýlky knížkama, aby měla malá hlavičku výš. To se osvědčilo a myslím že skvělé a levně nahradilo ten klínek o kterém jsem ani netušila že existuje.