Kinedryl a 15měsíční dítko. Máte zkušenost?

florida2001
20. črc 2022

ma kinedryl sklidnujici, uspavaci efekt? budeme cestovat s malou 15 mesicni a cesta bude s prestupy 20 hodin.
byl mi doporucen kinedryl, ma nekdo zkusenost? bude to vyjimecne jen jednou. cestovali jsme pred par mesici a nedavala jsem nic a cesta byla silena

zuzkasim
20. črc 2022

Asi jak na koho. Na naše dítě vůbec, dávali jsme takhle brzy na doporučení doktorky, protože zvracelo, ale i když jsme jízdu naplánovali po obědě, kdy normálně spalo, ani po kinedrilu neusnulo. Ale naše dítě v autě prostě nespí.

zet83
20. črc 2022

Ano má. Dcerka mi vždycky usnula ikdyž měla jenom půlku. Já také, když jsem si brala. Pak jsem jí na cesty začala kupovat jinou variantu tuším že se to jmenovalo Autíčko. Po tom nebyla tak vyřízená.

jane46
20. črc 2022

Naše ho musí brát při každé delší cestě, jinak zvrací (za hodinovou cestu třeba 5x)...
A pokaždé i usne, díkybohu. Dlouho jsem se mu bránila, zkoušeli jsme lízátka a autíčka a teď máme konečně klid všichni.

biciklissie
20. črc 2022

Ne, dcera po něm vůbec není ospalá. Prostě v autě usne jen, když už je úplně vyřízena a jede se dlouho. Tak jako normálně. Možná to má po mě, me taky léky neuspavaji.

gruyerre
20. črc 2022

@florida2001 jak na koho, na moje děti moc ne, ale třeba mně stačí čtvrtka kinedrylu a po celý zbytek dne skoro upadám do kómatu.