Synovi je 26 měsíců, jakmile se posadí na gauč nebo do autosedačky když někam jedeme začne mlátit hlavou o opěradlo.Nevím co to má znamenat, ale začíná mě to celkem dosti znepokojovat. Už to trvá dobrého půl roku, ne-li déle. Dělají nebo dělali to Vaše děti? Nevíte příčinu?
Mě to dělá roční v autosedačce a kočárku a má z toho děsnou legraci. Ale nedělá to pořád.
Kamarádky dcera to také dělala a myslím že nějak ve 3 nebo ve 4 letech jí to přešlo nepamatuju si to přesně už je to dlouho. Některé děti to dělají.
Ahojky, moje malinka to obcas dela taky, ale v jidelni zidlicce nebo se ji nelibi, ze tam musi byt a zlobi se a zaklano hlavicku a kope nozickama, ale obcas to dela a je hrozna sranda, kdyz mamka rika: Nenene, Anetko, to se nedela, bude Te bolet hlavicka, to je hrozna sranda 😀 .. A pokud to dela stale na stejnych mistech, nic bych si z toho nedelala, jde asi o to, ze bud je to sranda a nebo se mu tam neco nelibi, nebo tam neco zazil a zkousi to znovu, tezko rict co se mu tam libi a nelibi 🙂 ..
Psala tu jedna maminka, že dítě dělá něco podobného a byli na nějakém vyšetření, ale třeba si jen zvyknul to dělat a jak ho tam dáš, tak to začne dělat automaticky.