Když miminko nechce pít fenyklový čajík. Co dělat?

kasandra33
21. dub 2020

Ahojte🙂Prosim vas,poradte mi,co robit ked mi 6 tyzdnove miminko nechce pit fenyklovy cajik,ako na to.Je plno kojene.Dakujem za vsetky odpovede🙂

jirovapa
21. dub 2020

@kasandra33 já jsem žádný čaj nedávala ani u jedné dcery. Mladší dcera je plně kojená. Pokud jí trápí prdíky, tak na lžičku jí dám odvar z kmínu nebo bylinkový čaj s fenyklem. Ta starší dcera do dnes nemá ráda čaj, ale pije pouze čistou vodu.

puhelin
21. dub 2020

Protoze zadny caj pit nepotrebuje.

puhelin
21. dub 2020

Jestli je to kvuli bolesti briska, tak uplne staci, kdyz ten fenykl, popr. kmin budes konzumovat ty. Bud jako silny odvar, nebo klidne chroupat cely (to pro me bylo pohodlnejsi). Kojenym miminkum se caj nedava, protoze je to na jejich ledviny zbytecne moc velky zaprah. Take jsem u kojene asi v roce a pul (jeji druhe leto) zacala s vodou a tu pije dodnes.

jjasmina
21. dub 2020

Pokud kojite, čaj nedávat

vladienka
21. dub 2020

Caj vobec vobec vobec nepotrebuje, uplne staci zacat ponukat cistu vodu so zavedenim prikrmov..

kasandra33
autor
21. dub 2020

Dakujem za vase odpovede🙂

majina89
21. dub 2020

@kasandra33 žádný jsem nedávala. Pila jsem kojící čaj, kde je fenykl taky

amazonkajanik
21. dub 2020

Ještě nejsou taková horka,aby muselo plně kojene dítě pít jiné tekutiny,než mléko. A jestli jde o prdiky,tak stačí,abys ho pila ty

miba10
21. dub 2020

@kasandra33 dávala jsem lžičkou po troskách. Oni toho moc nevypiji.

jipe
21. dub 2020

dávala jsem až vodu se zavedením příkrmů, fenyklový nebo kojící čaj jsem pila já. Plně kojené děti jiné tekutiny nepotřebují. Navíc flaškou si můžeš pokazit kojení