Kdy s miminkem k doktorovi? Je nějaký limit teploty?

monyszek
9. led 2016

Ahojte maminy,
Malá mi brečí, někdy i třeba hystericky, před tím než usne...tak nevím, jestli třeba nemůže jen zabrat..a usnout..nebo jestli je nemocná ted už teda usíná, tak měřit teplotu jí budu po tom, .. nikdy mi takhle ale nebrečela, ... je nějaký limit teploty, nebo i když by měla třeba ,,jen" 37,2 stupnů, mám už vyrazit k doktorce? budou jí 4 měsíce

blahova_andrea
9. led 2016

@monyszek a není to separační úzkost? nic jí viditelně není, jen brečí? může mít růstový spurt. já teda k dr. chodím až v případě, že jdou déle trvající horečky, neznámá vyrážka, dlouhodobý kašel a běžné léky nepomohly apod...já tomu doktorování všeobecně moc nedám 😅 navíc mi přijde, že člověk tam může chytil i něco horšího než s čím tam jde 😅

zulitvi
9. led 2016

To by mnohé z nás byly u dr hodně často. Nerostou jí zoubky nebo nemůže to být růstový spurt? Náš malej kolem 4. měsíce taky špatně usínal, ale jen večer. Zjistila jsem, že ho ruší nohy. Tak jsem ho zavinovala do flaušové deky a ovázala stužkou, aby nemohl kopat a vždy usnul během chvilky.
Jinak k dr jsme šli jen 2x a to když měl Venda kašel, bojím se, aby tam nechytil ještě něco horšího.

monyszek
autor
9. led 2016

@blahova_andrea No, četla jsem si něco o té úzkosti a mohlo by to být ono, vzdálila jsem se jen na WC a hroznej řev, jinak bych řekla, že jí jinak nic není, když jsme jeli autem na nákupy, tak vše kolem sebe normálně sledovala, sem tam se nasmívala, doma ,,povídala" tetě...

blahova_andrea
9. led 2016

@monyszek no to víš...teď to začíná a až za hodně měsíců to skončí...dětičky v oblibě ječí kdykoliv se jim přestaneš věnovat, kdykoliv na tebe nevidí,... až lezou, tak ti lezou pořád za nohama a ječí, aby sis je vzala, takže nejsi sama ani na wc nebo ve vaně... 😀 neee, neděs se 😉 prostě pokud se ti zdá jinak ok, tak bych k dr. nejezdila