Zdravim
Chtěla jsem se zeptat,kdy ste dali nebo máte v plánu dát své ratolesti do vlastních pokojíků?Díky
Bohužel máme 2+kk, takže malej musí na svůj pokojík zatim počkat. Ale kdybychom ho měli, tak jsem ho tam začala dávat teď, tedy v roce věku. Začal spát celou noc, takže bych už k němu nemusela běhat 🙂
Tady šel rychle, v pátým měsíci už tam byl 🙂 Vůbec jsme se nevyspali, od 1:00 si chtěl hrát a končil ve 4 a jakmile to začal zkoušet i v 21 hod., tak šupajdil a od té doby nám hajá tak že mezi 17-20 jde spinkat a budí se kolem 6 hod., takže já mohu jen doporučit, malej je vyhajanej do růžova 😀 a já taky. Sice pár kamarádek na mě koukali jak na krkavčí matku, ale než riskovat, že ho někde upustím únavou, tak raději tohle a ani nebyl nějak drastický začátek. Fakt v pohodě 🙂 Teď si už spolu schrupneme jen po odpoledním kojení ve velké posteli 😀 😀 😀
ivulinda: Co?
jablo: Moje dcera půjde z ložnice cca ve třech letech, až se uvolní pro ní pokojíček.
malej je sám v pokojíku asi 4 dni a opravdu, jak píše mysulka spánek je o 100% lepší...sice se ještě budí 1-2x za noc, ale už nebrečí a nehraje si potom ještě dvě hodiny....dostane prso a spí dál 🙂
náš mrňous to taky zkouší,hlavně chce k nám do postele. My se pak nevyspíme (bojíme se aby ho jeden z nás nezalehl) 😀 takže to není brzo? Ale zase na druhou stranu,mám strach,že to bude ještě horší,abych ya ním každou chvilku neběhala,zda je v pořádku.
My jsme ho vyšupli ve třech měsících 😅 Původně jsem chtěla až v půl roce, ale po rekonstrukci už nám v obýváku, kde i spíme, nějak nezbylo místo. A všechno v pohodě 🙂
jablo: my už to taky jednou zkoušeli kolem toho 4.měsíce a nemělo to žádněj vliv, tak se po 2 nocí nastěhoval zpátky a taky to nepomohlo, až teď 😉
já teda rozhodně až přestanu kojit..představa, že lítám v noci po 2h do pokojíku a zpět je hrozná. 😝
Jelikož máme malou ložnici a naopak dětský pokoj je největší v bytě, tak jsem s Jeníčkem spala naopak já v jeho pokojíčku. Odstěhovala jsem s od něko v průběhu třetího měsíce. Na syna to nemělo žádný vliv.
my chystáme po novém roce přestavbu-tak bude mít malá i pokojík takže zhruba v roce a půl
malej má sice svůj pokoj,ale chystáme se až tak ve dvou letech,spát do jiné místnosti,je malej a mám ho radči u sebe a sem si jistější když ho slyšim dýchat a vrtit se v postýlce
naše malá má pokojík od roku a jednoho dne 😉
a sem tam tam s ní spím, když má špatné sny,ale spíš nerada,pač každé otočení(moje, její)tu druhou ruší 😉
my jsme pokojíček už připravili... mám představu že tam prcek půjde v půl roce... ale kdoví, zatím jsem jen těhotná... 😅
Helenka je porad s nama (postylku ma vedle nasi) a spinka krasne celou noc, nemuzu si stezovat. V jejich cca dvou letech se budeme stehovat, a pak ji nechame vybrat, jestli chce byt porad s nami, nebo chce do vlastniho pokoje.
Ja jsem rada, kdyz je s nama, je to super spolu vecer usinat a rano se povalovat a tak, a at si je s nama, dokud bude chtit, klidne do deseti let, ale zalezi na tom, zda to bude vyhovovat ji, kdyz tam bude mimino a tak.
Ted je treba cerstve zbavena plinek a musim bejt docela ve strehu, abych ji dala na zachod hned jak se probudi, a to si neumim predstavit, ze bych zvladala, pokud by byla v jinym pokoji. Ale pocitam, ze casem snad bude schopna se sama svlict a na ten nocnik si dojit 🙂
Tak mi prcka strčili do vlastního pokojíku hned první noc. Ale vlastně tam nikdy sám nebyl, manžel strašně chrápe a já chodím spát k malýmu. Už od 4 měsíců spí celou noc, takže k němu vstávám kolem 6, vyjímečně i v noci. Na konci léta se chystám připravit 3 pokoj, abych měla kam chodit a myslím si, že to bude pro mně dost těžké 🙂
Tak u nás šel Filípek do vlastního pokojíčku přesně v 9 měs a bez problému. 7 měs jsem pojila, tak spal s námi, potom nám 2 x vypadnul tak jsem ho přesunula a dobrý. Absolutně bez problému - má svůj pokojík rád 😵
My zatím nemáme pro malýho vlastní pokoj, spí krásně snad od šestinedělí celou noc, sem tam se vzbudí, ale obslouží se sám, napije se či se pootočí 🙂 takže kdybychom měli pokojík, tak si myslím, že už je v něm dávno 😉 takhle mi to ale nevadí 😵
tak my sme teda dnes poprvé spali sami.Usnout mu dělalo problémy skoro po každém baštění. Tak uvidme dnes.
jablo, to se srovná 😉
já malou krmím 2x-3x za noc, vždycky k ní přijdu, sní flašku mlíka, otočí se a spinká 😎
No nevím, mám kluky 2,5 let a 2 měsíce a spíme s prckama pořád v jedné místnosti.... Ono ty miminka se dají oblbnout snadno, horší to je, až kolem 8 měsíce přijde strach a čím je starší, tím je to takový náročnější, než získá sebedůvěru a nebojí se v noci samo. Musím ale přiznat, že mi to vyhovuje, mám je na očích, spí oba výborně. Znám odstrašující příklad, kdy odstěhovali 2 letýho z pokoje, když se mu narodil bráška, začal se počůrávat atd. Každý podle svého 😉
malá je zatím s námi a dokud budu kojit, tak to tak asi zůstane, kdyby byla jako hodinky a vstávála na kojení stejně, tak by asi šla do svého
Malý spinká s námi a spát bude ještě dlouho ... Já jsem nikdy nespávala ráda sama v pokoji, ani teď ne ... když jsem měla být sama doma když manža odjel, radši jsem šla k našim ... myslím, že to pro ty prcky musí být docela rána, když se v noci vzbudí samotný v pokojíku ...
Vím, že ta chvíle přijde, kdy bude nejlepší, aby šel do vlastního pokoje, ale nejmíň do roka a půl o tom ani nemá smysl uvažovat 🙂
naše malá šla z ložnice v 11 měsících. Když byla s námi, spinkala dobře ale budila se třeba i 3x za noc. A teď když spí sama, má svůj klid a spí celou noc 🙂 . Taťka to sice prožíval, ale nakonec si zvykl
ach jo... 🙄