Ahoj holky, kde nakupujete bodýčka - aby nebyly hned vytahané a kuličkované ? děkuji moc
Nejlepší body má Lindex. Super materiál, nosil je syn a schovala jsem je i na druhé. HM jsou taky fajn.
Za mě nejlepší Coccodrillo a Impidimpi.
KIK, Pepco, Tesco
Next, H&M
@dagikk C&A, Lidl, H&M 🙂
H&M a pripadne i F&F 🙂
Primark
Po dvou dětech vypadají stále hezky z Lindex, Lídlu a HM ...jinak jsem kupovala i z Tesca a Pepca, ale tam ten prací chloupek jde vidět
Lidl- cenove super a i kvalitni. HaM je drazsi, ale hezky a drzi. Tesco taky docela fajn kvalita za rozumnou cenu. Desny jsou pepco, okamzite krivy. Tam spis takovy ta “paradni” veci, co vezmou parkrat na sebe
Lidl,pepco,george,primark,tesco
Mark Spencer
H&M, C&A, F&F, Reserved, Primark, Next. Vsichni myslim maj tu jejich bio bavlnu, Pepco a Kik uz nesnasim. Barevnou vec 2x vyperu a muzu s tim jit utrit podlahu, jediny co vydrzelo bylo z sedivy bavlny, bez barev.
Za mě lindex a pro miminko jsem objednávala z mimulo. cz a musím říct, že je to kvalitní oblečení za rozumný peníz. Bodýčka hezky drží. Pepco ani náhodou, je to na pár použití.
Ahojky, přes facebookove stránky oblečení George-jsem spokojená a cena je super
Budu se opakovat, jako ostatní Lidl, Tesco, když si chci udělat radost HM, Mark and Spencer, Reserved. Rozhodně ne Kik a Pepco, hrozná kvalita, neekologické chrlení levného oblečení, které ale po třech vypráních vyhodíš.
Lidl, Tesco, Kikmi vydrzelo nekolikero seprani, mam schovane pro dalsi deti. Dcerka nosi jednu velikost i 8 mesicu 🙂 Zklamalo me Pepco, to je na tri prani a ztrati to tvar, nekdy barvu, potisk. Hruza.
Lidl, HM, Lindex 🙂