Ahoj, chtěla bych se zeptat, kam dáváte miminko přes den. Budeme mít postýlku v ložnici a pak máme malý obývák, atk přemýšlíme, zda tam dáme jen ohrádku. Máte zkušenosti s tou polohovatelnou s mantinely? dá se v ní i spinkat?
Já jsem ze začátku přesouvala postýlku z ložnice do obýváku, ale pak mě to už nebavilo a pořídila jsem lehátko. Ale to byly malé asi 3 měsíce, možná víc.
ahojík, my jsme měli malou přes den v lehátku v obýváku, jde položit až do lehu a malá v něm byla spokojená i v něm spala 🙂
Ahoj, no já príávě slyšela, že do lehátka se mimi moc dávat nemá, nebo jen vyjímečně. Podle lékařů právě takto vznikají skoliozy páteře atd..My ji kupovat vubec asi nebudeme :(
Eaty, nespletla sis to s vajíčkem? Tam by mělo být miminko max. 2 hodiny. Ale myslím, že v tom lehátku, které si můžeš napolohovat úplně do lehu může být dlouho. Já teda chci kupovat to lehátko, aby bylo miminko přes den tam. Jinak nevím, kde bych ho měla ☹
Ahoj,
Já budu mít v obýváku cestovní postýlku (stejně jí budeme pořizovat kvůli návštěvám u babiček). Ze začátku budu mít v obýváku kolíbku ještě po mně, ale kdyby nebyla, dávala bych mladýho do té cestovní. A abych to neměla tak jednoduchý, tak kuchyň mám na druhém konci baráku, takže ještě řeším co s prckem v kuchyni - budu mít půjčenou porodnickou postýlku (takovou tu malinkou kovovou, co dřív byly v porodnicích) a později (až z ní vyroste) budu prcka brát do kuchyně v lehátku.
Ahoj Blko, nespletla. Co se týká lékařů a jejich názorů, skoro všechyn studie vyšli s tím, že lehátko není kvůli páteři moc dobré. Chodila jsem i na předporodní kurz a tam nám řekli to samé. my ho kupovat nebudeme
Eaty, fakt? Tak to mě hodně překvapuje. Všechny maminy si ho chváli a mě taky přijde v pohodě, když tam to miminko může úplně ležet. Nečetla jsi ten názor někde na internetu? Ráda bych si ho taky přečetla.
přesouvala jsem postýlku z ložnice dělám to i teď někdy a to máme i cestovní vytaženou, co košík? ten není tak velký já ho měla, ale zase nevyužila :( lehátko jsem využívala, ale přiměřeně
Mkr, postýlku přetahovat nemůžu, bylo by to naprd a myslím, že bych ju dveřma ani neprotáhla. Košík je krásnej, ale hodně drahej ☹
blka já ho koupila od paní po jednom dítě za 2,5 tis kompletní, i s dekou
Mrk, tak to byla super cena 🙂
ja mela kosik pujcenej od znamych, poptej se, spousta lidi ho ma doma nebo na chalupe a perinky a okraj si usijes to je hned, my hh vyuzili na 200% a ted mamalej deku na zemi - normal povlecenou detskym, ty origo hraci jsou malinkate kdyz se zacne pretacet... jinak koukni na senam na bazar tam maji kosiky od 1500,- v pohode....
Beru, děkuji 🙂
na seznam... ach jo 😀 😝
jinak lehatko mame taky a je super, kdyz pak prcek uz nechce porad lezet a chovat ho furt 😒 to taky neni to pravy... ale muze v nem byt od narozeni, ne celej den jasny ale aspon ma zmenu, malej se ted z neho diva na Tv nebo si hraje kdyz treba ja jim a tak...
http://matysek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=333123
mam tohle a spokojenost a dlouho vydrzi
http://matysek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=803701
a maji i novy 😀 😀 😀
Toto lehátko patří myslím k těm levnější a je pěkné 🙂 . Já jsem chtěla nějaké se stříškou, abych mohla dávat mimíska na balkon spinkat a nesvítilo na něho slučníko. Ale teďka fakt nevím, jestli ho koupíme ☹
to ho muzes dat v kocarku, tohle na spani neni, nesklopis to do uplneho lehu a ani ty jiny bych nedavala na spani...
mozna je lepsi nechat spat mimco u otevreneho balkonu at v lete atak v zime - nefouka na nej a nepari slunicko 😉
jinak lehátko od fisher price to rostoucí máme a supr cena a využíváme, třeba na krmení když neseděla a tak moc doporučuji
miminko může spát třeba v korbičce, kterou odpojíte z kočarku- aspon se víc užije. A má tam soukromí. Ale hodně kamarádek mělo mimi vedle sebe na sedačce jen tak na dece - sice nespí 3 hodiny v kuse , ale odpočine si a pak spí lépe v noci.
Já přemýšlím nad košíkem anebo nad tou kolébkou na kolečkách,myslím,že to bude tak nastejno i velikostně,nemáte s tím některá taky zkušenost?Sice mám ještě nějakej rok čas,ale když už se to tady probírá...
na balkon bych dala raději kočár-třeba nějakej starší prostornej z bazaru....
Londra, to mi včera manžel taky říkal, že bych ho mohla mít vedle sebe na gauči. Kočárek budu nechávat dole v baráku a táhnout korbu 3 patra nahoru - nevím, nevím. Ale nápad to není až tak špatnej.
Astrane, mě na balkon kočárek nevleze, máme malinkem balkonek, takže to je fakt tak maximálně na to lehátko.
Ale kamarádka měla v bytě 3+1 dvě postýlky - 1 v ložnici a 1 v obýváku. A ještě měla jakejsi košík nebo co to bylo. Tak to mi přišlo moc. My máme byt 2+1, takže 2 postýlky rozhodně mít nebudeme.
kosik je idealni - prevezes ho kam chces, fakt jsme se nemohli odtrhnout, taky je duůezity jak mas ten balkon - kdyz tam bude foukat nabo svitit slunicko tak ti mimco spat stejne nebude to je lepsi ho nechat v kosiku u otevrenejch dveri...
to lehatko neni nijak kryty, to bych se bala a i kvuli zadickum, neni to na spani..
Beru, no sluníčko nám tam svítí ☹ . Ale potom, jak se včera manžel vyjádřil k postýlce by mi neprošel ani ten košík 🤐 .
proc???
nemuses ho nechat parit na slunicku, kosik je mensi, ale ty starsi zase ne tolik, malej v nem byl do cca 4m a neco... a fakt koupis ho za 1000 - 1500 na bazaru 😉
Nad tím košíkem přemýšlíme taky, slyšela jsem na něj jen smaou chválu. Jen sehnat nějakej levnej z bazaru
koukni na www.seznam.cz do bazaru - detske veci videla jsem jich tam vic 😉
My máme tu polohovací-má 3 patra...ale ta spodní deska je hodně tvrdá. malý v ní ale také občas spával, měl pod sebou měkkou deku a byl v zavinovačce jak si hověl. Nyní když je větší a dělá lumpárny, tak tam má hračky a blbne...spát je naučení v postýlce nebo venku v kočárku. Pro malé mimi to určitě nevadí, pro větší bych mu tam asi dala nějakou matraci, molitan nebo něco, aby to nebylo tak hodně tvrdé....Mám v albíčku, jak malý chrněl v ohrádce v předešlém malém bytě...taky jen přes den (v noci odmítal spát v postýlce a ve dne už vůbec...ale už vyrostl a je zlatej). 🙂