Ahoj, holčička 16m a každý večer má bříško jako balón. Nestěžuje si na žádnou bolest, je normálně veselá, ale vždy k večeru se jí nafoukne bříško a vypadá to až děsivě. Nesetkal jste se s tím někdo? Co by to mohlo být? V úterý mám v plánu řešit už asi s mudr. ale jak říkám, nepřijde mi, že by zažívala nějaky nekomfort kvůli tomu. Jen to vypadá fakt hrozivě 🤔
@makovice88 no právě. Říkala jsem si, že kdyby jí to nějak trápilo dá to určitě najevo, ale třeba dnes v 16:30 měla jogurt a v 19:00 před večeři jsem myslela že už jí břicho praskne. Má to i když jí míň, takže jsem usoudila, že z přejezení to nebude 🤷🏻♀️😀
@zuzroko Z jidla to urcite nebude (i kdyz nase by snedla i kone 😂). A jak je na tom s brisnim svalstvem? Protoze nase mala je mirne hypotonicka, fyzio mi rekla, ze ma slabe brisni svaly. Tim padem ten pupek by mohl byt i od toho...
@makovice88 no byla jsem s ni na fyzio pred rokem a tam mi bylo receno, ze je vse v naprostem poradku. Ale je fakt, ze ted posledni dobou ma jakoby vystrcenou prdelku a bricho ven kdyz chodi. Asi se zkusim jeste prihlasit na fyzio aby vse zkontrolovali pro jistotu ☺️ Ale nejak mi neprijde ze by brisko mela oslabene 🤔 vse zvlada hezky, lezla dohromady asi 4-5 mesicu, coz jsem cetla, ze by taky melo podporit svalstvo, vanickovali jsme,... Jak pozna laik, ze by mela brisko oslabene? 🤔
@zuzroko Nase to ma taky, je ji 22 mesicu. Ma to i pres den, ale hlavne vecer, kdyz si da kasi 😁 To pak vypada jak deti z tretiho sveta 🤷♀️
Nemyslim, ze by to byl nejaky problem, uvidis, co rekne doktorka. Nase si tedy nijak nestezuje, ji a kadi uplne normalne...ale nekdy vypada jak v 9. mesici 😁