Ahoj holky, mám doma 14-ti denní miminko. Trpí záchvaty pláče a neumí sám usnout. Narazila jsem na Karpovu metodu, která nám jakš takš zabere. Problém je v tom, že on sice usne zavinutý, ale v noci se furt budí, protože se potřebuje roztáhnout a to zavinutí mu vadí. A já vůbec netuším, jak to nějak skloubit, aby usnul zavinutý, ale spal na volno.
Co zavinovačka na suchý zip? Ta nám dlouho nevydržela, brzy si ji dokázal rozepnout tím, jak se v noci mlel...
Nechcete zkusit Zavinovačku Swaddle Up - Love to Dream? Dneska jsem ji dávala do inzerce na facebooku, sem jsem to ještě nestihla....Mrkněte co o ní píšou, prodávám, my už nevyužijeme...Možná by to bylo pro vaše miminko řešení...
https://www.mall.cz/detske-spaci-pytle/love-to-...
Nevím, moje dítě nesnášelo třeba zavinutí už od porodnice. Chtěl usínat v co největším prostoru a zůstalo mu to do teď. Třeba usne právě i bez toho zavinování. Ten suchý zip je taky řešení, z toho se kdyžtak dostane sám.
bez zavinovačky neusne? Syn v ní byl týden pak jsem jí zrušili. Plakal v ní. nebo jedině teda zavinout a když usne tak povolit a přikrýt
Ja mam zavinovacku na suchy zipy a prevazuje se stuhou a pak takovou tu starou bilou co se stajuje trema snurama, kdyz v ní usne, dam ji do postylky a jen ji rozepnu, prikreju dekou a spi. Nam pomaha na usnuti kdyz si lehnu na zada a dam si ji briskem na sebe a nebo vedle sebe, hlavu si dam az k jejimu ousku a jak me slysi dejchat tak ji to uspi 🙂
Malá zavinutí taky nesnese. Ale jak už psaly holky, uklidní ji, když slyší můj dech. Jednu dobu jsme uspávali tak, že jsme funěli nad postýlkou, drželi za ručičku a hladili tvářičku. Ne, nezvykla si na to. Oni se tak rychle mění, že za chvíli budete zase hledat jinou fintu.
Takhle male detatko a ty po nem chces aby usinalo samo? Uspi ho na prsu, v satku, na rukou.
www.prosimspinkej.cz
Muj prvni syn byl zavinovaci, mala totalne nezavinovaci, ale umela usnout sama asi od druhého mesice, jinak jsem uspavala kojenim,nechtela satek, zavinout, nic, zavinula jsem vždy jen lehce, aby mohla hybat rucickama, od pátého měsíce spi se mnou a ted mame prisouplou velkou postel at mame vic prostoru, protoze cestuje a i to letiste je ji male 😀, a jak psala paní nade mnou, neustale se to mění
Tak nakonec v těchto vedrech uspáváme na rukách v pevném obětí 🙂
ty joooo az se mi chce brecet...taky bych Vas poradne utahla a hodila nekam..at volate o pomoc.chudak dite
@mysudka ahoj, a jakou mas zavinovacku? Jednoduse ho rozbal.