Dobry den,
Rada bych se zeptala, jak je mozne, ze kazdemu funguji jine kapicky, kdyz maji stejnou ucinnou latku?
Ja uz po druhe zkousim nasadit espumisan, mala prdi hezky, ale prijde mi, ze ji zpusobuji zacpu. Mel nekdo stejny problem a presel na jine kapky a fungovalo?
Jinak babycalm jsme zkouseli a u nas to akorat vse zhorsil. Jine kapky jsem nezkousela, bojim se prave reakce.
Já jsem malé taky nasadila espumisan a už dobrala 2.lahvičku... Se zácpou těžko říct, dcera je plně kojena a kadí 1x týdně, ale u kojených je toto běžné... Teď je 2.den na Simethicon baby a přijde mi, že má ještě lepší efekt..
Ucinna latka je stejna, ale ostatni latky stejne nejsou. Vy sice muzete jist citrusy, ale je rozdil, jestli to bude citron, pomeranc nebo grep...
Problemy s briskem muze delat i Vigantol nebo mlecne vyrobky ve strave, casto staci jedno z toho na omezenou dobu vyloucit a je po problemu.
Já dávám Espumisan a chvíli to trvalo než si na to zvykl, ale teď už je vše v pořádku a funguje jak má. Doporučili mi ho kamarádky okolo mě, nic jiného nepoužívali. 😊
Ja zkusila Espumisan a zabral. S dalsima zkusenost nemam 🙂
Ný jsme měli infacol a myslím si, ze docela pomáhal...
@krista25 tim ze trvalo nez si zvykl myslis co konkretne? 😁
@anita003 taky je kojena. Ale proste v noci tlaci a je videt ze ji to nejde..
Espumisan u obou děti strašný bolení bříška zácpa pomohly až kapky Infacol
@melissamuray cca 3 týdny a tedka je už vše v pořádku. Pěkně prdi, má pravidelnou ranní stolici 😁
@krista25 kapala si kolik a pred kazdym kojenim? Ja kojim po 2 hodinach.. tak zkusim aspon tyden vydrzet na tom espumizanu a uvidim zda se to bude horsit nebo lepsit
Dávala jsem 10 kapek ráno, 5 dopoledne, 5 odpoledne a 10 večer 😊
Já do cca 3.měsíce dávala Espumisan a vše v pořádku. Od 3 týdnů dávám doteď (5 měsíců) večer probiotika Bio Gaiu a spokojenost..😉
@melissamuray nevim, jestli je dotaz jeste aktualni, ale my pouzivali probiotika biogaia a babycalm
Já zkoušela jen espumisan a zácpu nezpůsoboval.