Kalná kojenecká voda. Může uškodit?

anett2490
4. kvě 2020

Děvčata prosím přítel mi koupil jinou kojeneckou vodu než jsme zvyklí a teď koukám že je Kalná, až bílé kousky. Prevaruji i tuto vodu, moc tomu nevěřím. A po tom prevareni se to objevilo. Bohužel ji dostal i syn. Může mu to nějak uškodit? Zítra se vrátím k naší značce.

andrea93133
4. kvě 2020

@anett2490 tak přesně tohle mi dělala kojenecka voda z kauflandu, v těch myslím pětilitrových barelech.. nevím proč.. nedávala jsem to malý.. aquila mi to nedělá 😉

hezz17
4. kvě 2020

Většina kohoutkove vody ma kvalitu kojenecke. Lze zkontrolovat na stránkách daně vodárny.

zuzita15
4. kvě 2020

@hezz17 az na ty zbytky estrogenu, ktery jsou prakticky vsude... v balene vode zase mikroplasty, vyber si... 🤦🏻‍♀️😆

anett2490
autor
4. kvě 2020

@andrea93133 to je ona barel. No už ji také používat nebudu. Normálně dávám aquila a ta to nedělá. Ale dnes už jsem to malému dala a všimla si toho až dyl. A budu muset i v noci. Tak jde mi o to aby mu to nějak neuškodilo. Snažila jsem se se to nalít tak aby tam ta usazenina nebyla

anett2490
autor
4. kvě 2020

@hezz17 máme pěkně hnusnou vodu. I sobě na kávu prevaruji dvakrát. Tak malému opravdu ne ☹️

merope
4. kvě 2020

Kousky jsou minerály - zcela v pořádku.

anett2490
autor
4. kvě 2020

@merope děkuji 🥳🥳

sarrita
4. kvě 2020

Na některých lahvích to i píší, že se může objevit po převaření zákal nebo usazeniny.

lolam10
5. kvě 2020

Jednou se nic nestalo,za chvili bude jist hlinu apod. a taky to zvladne🙂

anett2490
autor
5. kvě 2020

@lolam10 jo to jo 🤣🤣

goovana
5. kvě 2020

I mě to dělalo: nalila jsem do varne konvice ocet s vodou a nechala převarit. Poté jsem Třikrát prevarila čistou vodu a konvice je čistá a další převarovani kojenecké vody bylo naprosto v pořádku