Děvčata prosím přítel mi koupil jinou kojeneckou vodu než jsme zvyklí a teď koukám že je Kalná, až bílé kousky. Prevaruji i tuto vodu, moc tomu nevěřím. A po tom prevareni se to objevilo. Bohužel ji dostal i syn. Může mu to nějak uškodit? Zítra se vrátím k naší značce.
Většina kohoutkove vody ma kvalitu kojenecke. Lze zkontrolovat na stránkách daně vodárny.
@andrea93133 to je ona barel. No už ji také používat nebudu. Normálně dávám aquila a ta to nedělá. Ale dnes už jsem to malému dala a všimla si toho až dyl. A budu muset i v noci. Tak jde mi o to aby mu to nějak neuškodilo. Snažila jsem se se to nalít tak aby tam ta usazenina nebyla
Kousky jsou minerály - zcela v pořádku.
Na některých lahvích to i píší, že se může objevit po převaření zákal nebo usazeniny.
Jednou se nic nestalo,za chvili bude jist hlinu apod. a taky to zvladne🙂
I mě to dělalo: nalila jsem do varne konvice ocet s vodou a nechala převarit. Poté jsem Třikrát prevarila čistou vodu a konvice je čistá a další převarovani kojenecké vody bylo naprosto v pořádku
@anett2490 tak přesně tohle mi dělala kojenecka voda z kauflandu, v těch myslím pětilitrových barelech.. nevím proč.. nedávala jsem to malý.. aquila mi to nedělá 😉