Jsem špatná matka, když jdu jeden večer za 2 měsíce ven?

aproxije
12. led 2016

Ahoj holky. Nikdy jsem nikam nepsala jen četla.... problémy a starosti jiných ženských a hledala podobnosti v to v čem žiju já a říkala jsem si joooo asi to má i někdo jíný stejně, tak není důvod si stěžovat...
Ale, už toho ám dost! Jsem máma tříletého syna o kterého se strám co můžu a dávám mu to co mu máma dokážu dát!
Tím myslím lásku a podporu, kreslení čtení pohádek, hraní ve sněhu na písku prostě všude kde mě potřebuje a potřebuji ho i já..... prostě pořád s ním v plém nasazení! A to chodím ještě do práce....
Ale, jsem taky ženská co si ráda zajde do dogerije a vybere si své věci na zkrášlení a taky si ráda zajde na pivko se známíma... A tady začíná můj problém... Jsem špatná??? Jsem ta matka na socialku? Když se ráda na jeden večer jednou za dva měsíce ztratím nechám synka babičce a vyrazím?
Můj partner to prostě neumí zkusnout....

lv
13. led 2016

jestli spíš nejde partnerovi o to, že se ztratíš..chodíte ven spolu? 1xza 2měsíce ven je v pohodě 🙂

pavlak5
13. led 2016

Pokud je to jednou za 2 mesice a nevracis se jak delo ,nepodvadis ho apod.tak nevim ,co resi,navis predpokladam,ze dite v gj dobunspi a je s nim v byte nejaky dospely.
Problem bude asi v tom ,ze partner ma jine ocekavani ,jak by se matka jeho ditete chovat ,na socialku to co popisujes neni,by se mu vysmali.Jestli si predstavoval,ze se po narozenimditete prestanes zdobit a bude sedet doma ,pripadne uctivat jeho muzstvi.....to uz je jina kapitola .Jo rekla bych ze tady opravdu nejde o vase dite,to nejspis netrpi ,ale o nej.

kacca11
13. led 2016

A jaky je vztah mezi vami? Chodite ven i spolu?

uzsezasenudim
13. led 2016

Nejsi! To si neříkej, jsi skvělá máma! Hele tohle je problém a nejen maminek, ať to zní sebedivněji..., na prvním místě jsi ty. Pokud ty nejsi v pohodě a nenaplníš svoje potřeby, pak nemůžeš bejt dobrou mámou, dobrou ženou, kamarádkou, sestrou atd. Žiješ svůj život, kráčíš jím ve svých botách a nidko nikdy nepochopí a nepocítí věci tak, jak je cítíš ty a jak je potřebuješ ty.

Zajímalo by mě, co dělá Tvá polovička. Sedí dnes a denně doma ? To nikam nechodí?

Mě příjde, že lidi těžko chápu a přijímají to, co je jim cizí. Pokud to on není schopen vidět, že prostě nejste jeden a týž člověk, že potřeby se různí, pak to bude chtít trochu pokory a snahy po obou stranách. Co Nechat děcko babičce a vyrazit spolu. Dejte lahvinku, příjemně se mázněte a doma krásně pomilujte 🙂

anansie40
13. led 2016

S tou sociálkou je to tedy dost přehnané, je potřeba si být jistá sama sebou a neobviňovat se za to, že jsi špatná matka jenom proto, že si občas někam vyjdeš. Partnerovi to budeš muset vysvětlit asi nějak velmi jemně a kulantně, pokud už teda není schopen to pochopit sám od sebe, jako že v tom nesmí být nějaký truc nebo naschvál, tak, aby on si nemyslel, že je to něco proti němu, holt asi není moc osvícený no.