Ahoj holky, jaké jméno se Vám líbí víc 🙂 Rozhodujeme se zatím a tápeme 🙂
První syn se jmenuje Denis a teď holčička:
Diana Firmentová
Adéla Firmentová
Ella Firmentová
Tereza Firmentová
Díkyyy 🙂 🙂 🙂
Díky 🙂
Diana 🙂
Diana je jedine neokoukane, ostatni jsou topy zebricku jmen a Ella v tehle chvili moderni. Pokud se vam Diana libi, dala bych tu 🙂
K vašemu příjmení se asi nejvíc hodí Adéla nebo Ella, ale všechny jsou hezké 😃
Jestli se Vam libi Diana tak tu. Obe deti zacinaji na D a navic se to hodi k prijmeni 😉 a jak pisi vyse neni okoukane.
Dobře zní všechna🙂 Rozhodně bych vyřadila Ellu, Elinek je teď strašně moc, navíc se to jméno píše dost různě, tak bude pořád vysvětlovat, jestli je Ela, Ella, Elen, Elena, Eliška....toho bych dítě ušetřila.
Mně se nejvíc líbí Diana🙂
Diana 💜
Adela 🙂
Za me Ella. Pekne pasuje k pomerne tvrdemu a ne zrovna lehce vyslovovatelnemu prijmeni. Pekne cele jmeno odlehci. Ja osobne se pismenu r ve jmene vyhybam kdyz ho mame v prijmeni.
Ella nebo Adéla
Diana 🙂
prijde mi ze se hodi vsechno, stejne se za nejakych 25 let vda a bude to mit jinak 😀 ale koukla bych do kalendare at svatek nema blizko narozenin nebo vanoc, my tohle nedomysleli a chudak Eliska ma svatek asi 3 tydny po narozeninach a do trech mesicu jsou vanoce a pak ma trictvrte roku smulu 😀
Diana 😉
Já mám narozky a svátek týden po sobě, nikdy mi to nevadilo.
@alenape Ella
Dianka😊
Di
Diana na prvním místě a líbilo by se mi, že to začíná od stejného písmenka jako jméno syna. Na druhém Tereza.
Tereza
Diana a Tereza
Jana
Tereza
Holky moc a moc dekuji 🙂 tak to vypada na Dianku 🙂))))
Také hlasuji pro Dianu, moc hezké jméno.
@svetlanalana taky bych vybirala z techto dvou,nejak mise ktomu prijmeni nejlip zni
Bod pro Dianu😃
Hezký den,
jména jsem si vybírala pro děti tím způsobem, že když jsem váhala, tak jsem si numerologicky propočítala vhodné jméno, ale je to tím, že se numerologii věnuji několik desítek let 😉
Přeji šťastný výběr 😉
Tereza a Ella 🙂
Tereza😉😐