Holky už jsem bezradná 🙁 jak vám baští děti v těchto horkých dnech? Moje tříměsíční holčička je na UM a momentálně odmítá vzít flašku do pusy. Nemohu do ní dostat žádné mlíčko. Jak jí dám flašku do pusinky, začne šíleně plakat. Jak to máte prosím vás vy? Dáváte pít ještě vodičku mimo mlíčko? Děkuju za každou odpověď
Nas zacal ve trech mesicich UM odmitat uplne... bohuzel jsem dala na radu detske mudr a rvala do nej mliko nasilim... zablokoval se tak, ze od ty doby UM ani jiny mliko nepozre... pokud uz se blizi 4m, zkusila bych nabidnout mrkvicku a na piti vodu
@mku prominte ten hloupy dotaz, ale co pak tedy mimco ji, kdyz ne mliko?
@evaaskalova my jsme ho museli sondovat... a z toho zacal mit silny reflux... celkem petkrat jsme byli hospitalizovani. Nakonec jsme se v 9m rozhodli, ze sondovat uz nebudeme a od te doby krasne basti, ani jednou nezvracel... jenom mliko proste nebude... to je na delsi vypraveni, ale myslim si, ze pocatek bloku bylo, ze me detska mudr nutila do nej mliko narvat za kazdou cenu...
Skus ji nabidnout caj a mliko hlavně v noci když je ospalá. A určitě by jsem to řešila s pediatrem.
Naše doktorka mi řekla, ať jí hlavně nedávám pít. Pěkná blbost. A známá sestřička z dětského řekla, že je jedno kolik mlíčka vypije, hlavně ať má vodu.
@mku Aha, tak to je teda pekne naprd. Chudak mrnous, takovyho trapeni. Jeste ze uz je to v poradku. Treba zas casem mlicko zkusi a zjisti, ze kdyz ho muze vypit sam a jen tolik, kolik chce, tak ze je docela dobry. 🙂 hodne zdravicka pro prcka!
@kackys1 ahojky.Mám taky tříměsíční miminko,ale naopak mi pije ještě více než předtím. Je tedy kojený.Ale když byl nemocný a měl teplotu tak mi doktorka říkala, ze kdyby nechtěl prso tak dát vodu. Hlavně něco