Ahoj holky, které bydlíte u hranic, měla bych na Vás dotaz. Kolik v Německu nebo Polsku stojí Pampersky a Pampersky premiovky v porovnání na Kč. Vyjdou výhodněji?
Nám vyhovují nejvíce, zkoušeli jsme různé značky (Albert, Tesco, Dada i Dada premium...) ale ani jedny nevydrží to co Pampersky. Malý spí celou noc (cca 8-10 hodin) a bez přebalení to žádné jiné než premiovky nezvládnou. V jiných se budí i přes den častěji, třeba po hodině - hodině a půl.
Rádi bychom vyrazili na nákupy, tak jestli to má vůbec význam.
Díky 🙂
Dm babylove a lidl,za me taky. Nejlepsi plenky,pampers se muze jit zahrabat!!!
Tak u nás Dady vydrží v pohodě celou noc. Malý spí nekdy i 12 hodin a v klidu.
Jinak musíš koukat na akce v Polsku. Někdy vyjdou o hodně levněji než u nás, když jsou v akci. Myslím tím Pampersky.
Osobní zkušenost tedy nemám ale schodou okolností dnes jsem četla komentář pod dokumentem četné ovce ohledně pampers a paní psala že kupuje zasedne v Německu ona tedy psala že hlavně kvůli nesrovnatelné kvalitě s těmi určený pro náš trh ale zmínila že i cenově jsou ty německé dokonce lacinější než u nás
díky za typ, zkusíme Lidl, třeba budou dobré. Ty jsme ještě nezkoušeli.
Do polska jezdí známí, tak bych je zaúkolovala, my se chystáme na sever na vícedenní výlet, tak to budeme mít kousek jak do Plska tak Německa. Proto mě to zajímá. Samozřejmě bychom nejeli jen pro pleny. ty mě ale trápí asi nejvíc 🙂
Nam moc vyhovuji Mamia, jsou i vetsi nez vsechny jine a cenove parada. Vozi mi je znama z Nemecka...
kupuju Dada plenky v biedronce. trojky v krabici vyjdou 2 koruny za plenu a ctyrky asi na 2,70. ale to nemeli krabici, ty v krabici vyjdou na 2,55 asi tak plus minus. pampers nekupuju, jsou predrazeny.
@elher cenove nevim, ale zkus plenky lidl ta fialova rada nebo z dm babylove, nam vydrzi a prijdou mi lepsi nez pampers