Všimli jsme si u našeho drobečka,že když má velké zorničky,tak má jednu větší než druhou.Včera sme byli u dětské oční a po vyšetřeních řekla,že je to nezvyklá vrozená vada,která ale nijak neomezuje funkčnost oka,pozvala nás na červen a ještě se mám objednat na neurologii,jestli je asi jinak malý ok..Nesetkala se s tím nějaká mamča taky?
Ahojky! Já s tím žiju od narození a v pohodě 😀 😀
holky děkuju!
petja, mala to ma taky...je pravda, ze nekdy se ji to srovna...mi prijde, ze tim bleskem z fotaku ji moc nepomahame!!!!
janus a má to malá od narození? My nevíme,všimli sme si toho je to tak měsíc,ale asi spíš jo...co ti řekli u dr.taky jako nám? Občas se to malýmu taky srovná,on když má zorničky malý tak je má stejný,ale když velký,za šera nebo tak,tak má jednu větší.Blesk nevadí,bylo to v Sama doma,dokonce říkal dr.že pak na fotce musí být obě oči červené,jinak je nějaká porucha vidění...
Ahojky, náš malý to má taky přišla jsem na to zhruba ve třech měsících a očařka, mimochodem dobrá známá ho vyšetřila a říkala, že je všechno OK. Na vidění to nemá vliv jen máme přijít jednou za čas na kontrolu.
Ahojki...já si pamatuji že můj spolužak ze zakladky měl jednu zorničku taky velkou a jednu malou a neměl taky 😉 žadne problemy s viděním