Dobry den, omlouvam se za ty fotky, ale uz si nevim rady. Od pondeli davame BabyCalm, prvni dva dny byli ok. Ale od stredy ma takhle casto jak ja rikam jen flusanec v plene a je hodne neklidna atd.. dneska jsem zkusila ji nechat rano bez pleny, tak si pak prdla a vyslo z ni toto. Je to prujem nebo normalni kakani? Dekuji
Tak já nevím no, ale mám 4. dítě a všechny děti jako kojenci kadily takto jako na tvé fotce a o průjem se opravdu nejednalo.
Hm, obe deti produkovaly podobne vytvory a to po kazdem kojeni, takze kadily 8 - 10x denne, cca po 5 mesici zacalo mnozstvi klesat, cetnost a konzistenci stolice muze ovlivnit i babycalm
Babycalm ma olejovitou konzistenci, takze ted po par dnech muze byt stolice ridsi. Tohle mi nepripada jako prujem. Par dni bych vydrzela, melo by se to upravit. My po vysazeni Babycalmu bojovali se zacpou, takze neco na tom bude.
@dominikaanovakova mesic
@jannym no prave nevim zda teda babycalm davat, snizit davkovani a nebo vynechat uplne :(
@alcar dekuji, mam treba snizit davkovani? Kojime po 2hodinach a davam tech 10kapek ..
@pavca1982 můžu se zeptat, jestli jsou děti v pořádku co se týče alergií, nemocnosti a tak? Dcera totiž kaká podobně a řeším to jako potravinovou alergii (protože syn má alergii na mléko a dcerka má taky po několika potravinách průjem), jenže tohle kaká 1x denně a už nevím, čím by to mohlo být...
@melissamuray tak to pptpm jo , myslela jsem , že víc😊
@dominikaanovakova takze normalni?
Mne takhke kadily obe deti. Nekolikrat denne. Je to normalni.
@melissamuray myslím , že ano. Až budete zavádět jinou stravu, stolice bude mněnit konzistenci.😊 teď si ještě zvyká na mlíčko. Zkus vyměnit babycalm za něco jiného a uvidíš, jestli je to z toho .😊
@melissamuray tohle neni prujem u kojence, ale pokud je neklidna, nemusel ji babycalm sednout, jedna se o vytazek bylin, takze ji muze neco vadit. Muzes zkusit podavat neco jineho, ale to by uz nebylo prirodni (napr.sab simplex) a k tomu probiotika (napr.biogaiu)
Tohle je určitě průjem .kolik je miminku ?