Je ve vašem okolí někdo ochotný hlídat 3 děti naráz?

gabca91
20. črc 2016

Maminky mám 3 děti a chtěla jsem se zeptat je ve vašem okoli někdo kdo je ochotny pohlidat všechny deti najednou ?já jen ze moje babičky na to nechtěji přistoupit 😀 auž si ani nepamatuji kdy jsem byla sama bez detí 😀

ninusch
20. črc 2016

Moje tchyně je ochotná hlídat všechna vnoučata naráz, nejsou to všechno teda moje děti a je to podle mě hrdinka - 6 let, 2x rok a kousek a jedno dítě cca měsíc. A já zase hlídám kamarádkám, takže tuhle se mi tu těch ročních sešlo taky víc a jedno mimčo, ale je to spíš rarita. Moje máma hlídá jedno a je ráda, že je ráda.

verka4d
20. črc 2016

@gabca91 Tím,že máme 4 děti,mi nevadí pohlídat nějaké děti navíc,ono se to v tom davu už ztratí... 🙂 Ale když my chceme pohlídat,tak připadá v úvahu jen moje sestra,protože babičky na to nemají nervy,maximálně tak dvě najednou. Přes den je to ještě v pohodě,to se vždycky nějak udělá,když potřebuji třeba k doktorovi,ale k večeru a v noci ani náhodou,to pro nás hlídání neexistuje. Takže třeba na plese jsme s manželem nebyli už 14 let. Ale nestěžuji si,jen konstatuji 🙂

katka_mel
20. črc 2016

Já se ani nedivím. Mě stačí moje dvě dcery a někdy synovci. Přes den je klidně pohlídám, ale ti mladší se musí pořád hlídat. Jsou od sebe o 8měsíců (2,5 a 3 roky nyní) a je to opravdu děs. Tak jednou do roka když segra potřebuje, tak jí je oba vezmu i na noc, ale zvládnu jednu, maximálně 2 noci a mám toho plné zuby. Teď čeká třetí a už se děsím, až bude potřebovat někdy děti pohlídat všechny najednou. Sice to bude až za pár let a o starších už snad ani nebudu vědět, mladší budou potřebovat snad jen dohled a nejmladší bude pořebovat pozornost, tak to taky snad nějak zvládnu. Ale že bych se do toho hnala, to ne. Ale je pravda, že někdy se to tady tak pěkně sejde, že tu mám přes den i 6dětí najednou a opravdu je největší starost s těma malýma a uhlídat, aby je ti starší a větší neučili něco, co ještě nemůžou.

ivettina1976
14. únor 2023

@gabca91 klidně pohlidam odkud jste?

eviicka
14. únor 2023

@ivettina1976 diskuze je z 2016, myslím, že už to není třeba 🙂