Ahoj holky, pokud jste nektera Leontyna,muzete napsat,zda jste se svym jmenem spokojeny?Nebo pokud mate nekoho znameho s timtomenem,nevite zda jsou spokojeny? Moc dekuju
Kamarádka má 10. měsíční holčičku toho jména, říká jí Týnko. Zní mi to jako sladký bonbonek 👍😉
Já mám doma šestiletou Loli, je moc spokojená se svým jménem. Jen Teda Týno ji nikdo říkat nesmí, to vůbec není Leontyna ale Kristýna. Naštěstí to už nikdo dávno nezkousi 😁
Ja myslim, ze moc holek ve veku, co ti na tuhle otazka tady odpovi nenajdes. Jmeno se dava hlavne az posledni roky 🙂 driv jich podle me bylo jen par, jestli vubec :-
Neter ma 13let a se jmenem je spokojena ona I cela rodina 🙂
Nevim, ale jestli to bude holka je to jasna Leontýna..muj sen uz od 15..😊
Ideální průzkum by byl u žen 30+, protože já osobně si dovedu představit se tak jmenovat jako dítě a mladá holka, ale k dospělé ženě mi to zrovna nepasuje... ale zase když s tím někdo žije celý život, tak mu to asi divný nepřijde, no.
@vineta Tak pak uz to nebude Leontynka ale Leontyna, Lea, Leona..jmeno.mnoha tvaru ktere se bude menit podle veku prave. Za me uplne normal.
Do 15 let asi dobry, ale v dospelosti by se mi to moc nezdalo. Radsi bych dala treba jmeno Leona a rikala ji Leontynka nez naopak 🙂
Mozna je to tim ze mame Leontynu v rodine - neter. Neprijde mi jmeno nijak detske spis jen delsi. Stejne jako Marketa, Marcela nebo Barbora. Proste je to Leontyna zkraceme Lea.
To mi vice detske prijde Eliska ze se v dospelosti jmenuje porad jako dite, jmeno samo o sobe uz jako zdrobnelina ale Leontyna mi tak neprijde.
Mě se víc líbí Leona, ale Leontýna není špatné jméno, znám dvě ve věku 6 a 4 roky. Jak už se psalo - dává se podle mě zejména v posledních letech 🙂 já třeba ve své generaci neznám osobně ani jednu...
@dagikk Mam znamou,jejiz trinactileta dcera je Leontyna. Jmeno ma mnoho moznosti,holka je s nim spokojena.