Dobrý den,
jelikož jsem nenašla radu na svůj problém rozhodla jsem se napsat. Máme 21 měsíčního syna, který byl do 12 měsíců kojený. Odstavení od kojení proběhlo bez problémů a poměrně rychle, ale od téhož okamžiku mi neustále sahá a tahá mě za prsa. Tuto činnost má spojenou pokaždé, když si vezme dudlík, při usínání, nebo když ho něco bolí. Někdy jsem už dost zoufalá, protože prsa vyžaduje i v noci a je schopen mě i ze spánku 2 hodiny v kuse "osahávát" (spí s námi v posteli, což je další problém, ale věci se musí řešit postupně). Jelikož vím, že to má spojeno s dudlíkem, zkouším ho odnaučovat to dudání. Přes den se mi to relativně daří, ale přijde večer, noc, nebo nějaký problém a je to hrůza. Dostane se do stavu úplné hysterie, brečí, doslova žalostně naříká a je to hrozný nápor na nervy nás všech, v podstatě mu to vždycky dám, vydržela jsem max. 30 min. a pak byl v takovém stavu, že jsem ho další 2 hodiny i s dudlíkem a prsama z toho dostávala. Nechci mu nějak psychicky ublížit. Čekáme druhé dítě a dost se obávám jak to budu zvládat při kojení.
Děkuji
Renata
@renatakk Ahoj, pozri si aj stánku - www.mamila.sk
@renatakk asi ti neporadím, ale možná by pomohla Katka http://dojcenie.wordpress.com/